dwatyKNY: Habis RAYA Sambung KURSUS plak

Wednesday, September 1, 2010

Habis RAYA Sambung KURSUS plak



"MENGHITUNG HARI DETIK DEMI DETIK".....lalalalala

my favorite song... especially time nak balik kampung, x kira la raya ker tak... janji balik kampung...hehehe, DAN hitung punya hitung, rupanya esok last saya kerja, petangnya habis keja je, balik rumah jap ambik barang trus p KLIA... x sabor nak naik BELON.. X sabor nak jumpa family n kengkawan.. x sabor nak sahur n buka pose dengan  dorg.. x sabor nak makan kat pasar malam yg famous 2.. x sabor nak tgk keta cat baru..colour PINK.. pendek kata, mmg dah x sabor nak tgu hari sok...lalalalala


dalam banyak2 staff kat ofis ni... saya la yg awal balik cuti raya.. so kawan2 jgn jeles ya.. bukan ku pinta, tp dah x tertanggung rindu ini.tika dan detik ini pun..JASAD saya jer kat sini.. tp HATI wa sudah sana kampung maaaa!!!!.. 

         
buat mamber2 kat kampung plak.. tgu aku datang ya kita raya sakan tahun ini..



kira punya kira, adalah dalam 2 minggu kat kampung... ntah cukup @ tak...harap2 cukup la.. yelah saya kan kena masuk keja awal.. dah saya cuti awal.. time 2 mesti sunyi sepi kat ofis ni.. huhuhu.. takper... kejap jer.. just 2 days.. coz next day.. saya kena pergi kursus tuk 2 minggu plak.. yang best, kursus 2 kat tempat yg saya teringin sangat nak pegi..welcome to TERENGGANU.. 

so.. rakan sekerja ku..kita jumpa next month..ya!! and maybe dalam bulan ni pun saya tak dapat nak update BLOG I, kepada BLOGGERS, VISITORS, FRIENDS, x terlalu awal kiranya saya nak wish tuk UOLLS....


khas dariku

1 comment:

Related Posts with Thumbnails

ShareThis