dwatyKNY: Step Up 3D

Thursday, August 26, 2010

Step Up 3D

Hurry up....Hurry up  it's time for movie!!!!
"its time for STEP UP 3"
waiting for so long...., to watch this movie, 
hari ini tayangan perdana.... tapi x dapat pegi tgk... huhuhu
actually x ada org ajak pun... 2 yg x pegi. 
tak per.. aku nak tgk juga MOVIE ni...
kalau terpaksa pagi sendiri pun... sendiri la... dont care... macam x biasa..
tp BILA?????????? 
Minggu depan dah nak balik kampung....
tgk kat kampung jer la...  boleh ajak GENG BAS SEKOLAH..
tp SEMPAT ker???????? 
tayangan kan biasanya seminggu jer...... 
kalau nak tgk minggu ni pun, mesti x dapat,
coz minggu ni minggu Shooping.....



STEP UP 1, aku tgk ada la dalam 5 kali.. ASTRO!!! kan banyak ulangan.
STEP UP 2, first tgk kat panggungla... nextnya cam biasala ASTRO..
hah, yang ini aku rasa adala dalam 10 kali aku tgk.... tp tak pernah rasa boring.
 coz mmg terBAEK punya movie...
2 yg  ke-3 ni, MESTI tengok....
aku mmg suka tgk org menari.... 2 namanya aku menghargai SENI...
CEH.. macam aku ambil SASTERA time SPM..
aku baru teringat, ada sorg member ni... sekepala ngan aku....
baik aku tya DIA , kot2 dia nak p...... lalalalala

1 comment:

  1. hi..slmt berpuasa..salam perkenalan dr betkidzs..do visit my blog n be my follower k..tq

    http://betkidzs.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis