dwatyKNY: RUGI NYA, tp xperla nexT time ada lagi...

Wednesday, September 29, 2010

RUGI NYA, tp xperla nexT time ada lagi...

salam SHAWAL sume,
dan SALAM 1 MALAYSIA.


lamanya x buka MY BLOG, last sekali saya update blog 17 sept, hari ni dah 29 sept.... so adalah dalam 12 hari blog saya bercuti, tp UOLLS STILL VISITED MY  BLOG kan?? 

TERIMA KASIH DAUN KELADI,
BLOG UOLLS PASTI SAYA LAWATI.

SESIAPA yg ada lawat n baca blog saya 12 hari yg lalu pasti tau, 12 hari itu adalah tempoh saya berKURSUS. the best kursus, tp x nak cite sekarang, next week saya cite ok, apa yg saya nak cite skrg ialah.....
12 hari berkursus = 12 hari tak buka internet = 12 hari tak tau pe2 yg berlaku

HARI INI saya buka email, i got email from NUFFNUNG........ 

DiGi iPhone 4 the Win

24 September to 1 October 2010
From 24-27 September, one new task will be revealed each day.
SAYA dwaty    +     DiGi iPhone 4 the Win     =   TERLEPAS

RUGI+SEDIH+TERKILAN, coz x dapat nak join this contest, walaupun peluang tuk menang tipis, tp nak cuba gak...yelah nak harap kan LUCKY DRAW, x pernah dapat....mmg x bertuah pun, baik usaha sendiri kan... x dapat pun x per...tp x perla, saya pun baru beli HP baru sebenarnya, HEHEHE... Kalau saya join dan menang, nanti org kata TAMAK HALOBA plak, so saya kena tunggu next contest lain la nampaknya..

kepada BLOGGERS yg join this contest, GOOD LUCK 2 UOLLS..
sape yg menang HP ni, HP lama jgn dilupakan.. beli la simcard baru...

2 comments:

  1. tnggu next contest,pastu join..he2..mana tau ada rezeki :)

    ReplyDelete
  2. amin... thanx "diriku" dari ku

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis