dwatyKNY: 2 ALAM terhangat di pasaran??

Wednesday, November 24, 2010

2 ALAM terhangat di pasaran??



Bulan ni saja macam2 FILEM yang sedang dan akan ditayangkan di pawagam berhampiran anda... baik FILEM dari LUAR NEGARA mahupun filem MELAYU... kalau sebut filem luar negara sape yang berani komen... semua nampak best... yang tak best pun, kalau kita komen, sape nak kesah... tapi kalau sebut filem melayu, macam2 yang kita dengar... 

Terbaru yang hangat diperkatakan, tak lain dan tak bukan filem 2 ALAM... lebih banyak KRITIKAN dari PUJIAN yang di berikan... KENAPA?? adakah disebabkan PROMOSI yang dibuat keterlaluan???, adakah disebabkan POSTERnya @ disebabkan penerbit Filem itu sendiri iaitu Datuk DR. Rozmey yang dengan BERANI nya mensasarkan target kutipan RM 12 JUTA untuk FILEM tersebut??? gila siut!!!!

Saya nak berikan pendapat pun tak bleh coz saya sendiri pun tak tgk lagi filem ni... niat hati memang nak tgk, "pelakon FAV gua tu AARON AZIZ"... tp coz terlalu banyak DESAS-DESUS, aku pun dah jadi WAS-WUS nak tgk....

BLOGGER pun tak terkecuali cite pasal filem ni... antaranya yang aku dah jengguk ialah Puteriqaizyan yang sempat menemuramah DR Rozmey menerusi laman sesawang FACEBOOK...hehehe... tak caya??? tgkla sendiri... pastu sorg lagi Mohd Zulfikri, siap ngan JUSMATE5 dia cite... si KimiCNol ni plak kena blocked oleh DR Rozmey sebab dia puji FILEM tu... ni mesti puji tak ikhlas.... tp adalah lebih baik kalau kita selami pendapat artis kita sendiri EIZLAN YUSOF tentang filem ni khususnya dan filem melayu umumnya...


Jom tgk VIDEO ni... "DR ROZMEY  hampa dengan kutipan 2 ALAM"



teringat member nama NORALAM

2 comments:

  1. hik3..
    thank you dear...

    best kan dpt boraak ngn doktor tuh sendiri? :P siap offer JM5 lagik.. hak3.. :D

    ReplyDelete
  2. david teoh pun tak letak muka dia kat poster tauu..kiRe gempak la ddr nih..HAHAHA

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis