dwatyKNY: BLOGGER IN THE HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU

Tuesday, November 23, 2010

BLOGGER IN THE HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU


Salam sume.... Sempat lagi ker nak join??? tak kira nak join juga...

Ok dimulakan dengan Bismillahirahmanirrahim.....

Saya sebenarnya tak tahu saya ni tergolong dalam kategori BLOGGER lama atau baru. Jadi, saya buat andaian sendiri iaitu saya ialah BLOGGER BARU... hehehehe

Saya mula2 berjinak2 dengan BLOG awal bulan MEI, so kira baru lagi la tu kan?  First time menulis blog ni pun macam korg juga, saja SUKA SUKI...

Masuk bulan JUN.... tak berapa layan sangat lagi, tengokla ENTRI pun 2 jer.
Bulan JULY....Follower dah bertambah , rasa teruja pulak coz tak sangka ada juga yang baca blog ni..

Bulan OGOS.... dah mula ketagih.
Masuk bulan SEPTEMBER.... banyak benda nak cerita.
Melangkah ke bulan OKTOBER.... semangat nak update blog semakin berkobar2 bila dah ada yang tinggalkan jejak...

Dan kini bulan NOVEMBER....sehari tak update, rasa macam tak lengkap jer... dipertemukan pulak dengan BLOG BEN ASHAARI.... GERAM sangat, kenapala saya tak jumpa blog ni lebih awal... apa2 pun terima kasih kepada kawan2 blogger yang mempertemukan saya dengan blog BA ni...

Kepada kawan2 baru, SALAM PERKENALAN... JOM jenguk2 blog saya... kalau boleh janganla jenguk jer... tinggalkanlah JEJAK a.k.a KOMEN korg.... dah alang2 komen tu FOLLOW jer la terus.... U FOLLOW I, I FOLLOW U BACK.... PROMISE 

20 comments:

  1. salam nice blog
    happy blogging =)


    hope dapat singgah blog saye gak
    lau sudi leh follow =)

    http://sideqstories.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam berkenalan.
    selamat berblgging!

    jemput ke blog saya dan jadik myLucky100 followers!

    http://akubersamacahya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ziarah dari blog BA..
    selamat brkenalan

    ReplyDelete
  4. Salam Perkenalan .
    Singgah Dari Blog BA :)

    ReplyDelete
  5. nice blog...salam perkenalan dtg dri blog en ben :)

    ReplyDelete
  6. salam
    selmt berblog
    dtg dr blog BA
    i folo

    ReplyDelete
  7. singgah sini...

    follow anda dear :)

    ReplyDelete
  8. wah..kawan dari sabah..belum ada lagi kot..salam kenal..i follow you...

    ReplyDelete
  9. salam,

    saya datang ziarah dari blog ben ashaari.. :)

    datang guling2 jap sambil tengok entri kat blog ni (^_^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  10. heppy blogging!! yok tambah kenalan!!!

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan from hanizeyecandy
    http://haniz-eyecandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. tahanx to all of u... yang foolow saya buat masa ni... saya dah follow balik... yang tinggalkan jejak plak.. saya pun dah tinggalkan jejak kat tmpat korg... nanti saya usha2 lagi... yang baru lawat... nak guling2 ka, nak golek2 pun boleh silakan...

    ReplyDelete
  13. salam kenal dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis