dwatyKNY: "Disaat Aku Mencintaimu, CHINTA CHANDURI", DR. Fazley

Friday, November 12, 2010

"Disaat Aku Mencintaimu, CHINTA CHANDURI", DR. Fazley

Panas... panas...panas...hari ini!!!!!
HAH!!!!! korg mesti tertanya2 kan???? apa kaitan 
CHINTA CHANDURI dgn DR. FAZLEY?????
ini bukan KIMIK semata2, juga bukan GOSIP2 LIAR, tapi.....
"Suka Hati Akula Nak Letak Tajuk Camtu"hehehe....
KENAPA????
actually, ada 3 topik nak cite, so saya gabungkan menjadi satu...
SEKALI BACA, KAN SENANG!!!!!

ok kita mulakan dengan CHINTA CHANDURI...


seperti yang korg tau... semalam adalah episod finale buat si chinta.... nak kata happy ending, dia"pergi jua".... nak kata bukan happy ending, kita mmg dah tau dia akan"pergi".... so terpulangla pada persepsi masing2... saya sendiri pun sebenarnya bukan tengok sangat cite ni... kalau balik awal tu, sempat jugala tengok dgn housemate... coz nak tengok cite lain... kami takder ASTRO 'macam korg'... itu jela yg mampu... first2 ditayangkan, cite si CHINTA masih kecil sampai la dia jadi model, saya tak pernah 'missed' tengok... masuk bab dia dah couple ngan 'PAKCIK' tu... saya dah jarang tengok... coz selalu balik lewat... tp kekadang tu balik awal juga, so... saya pun joinla member umah tengok sekali.... 1/2 jam pertama SAYA tengok CHINTA CHANDURI ... 1/2 jam terakhir, CHINTA CHANDURI plak tengok SAYA .... hehehe.. esoknya tanya housemate "apa cite semalam ek??, sume buat muka bengang!!! dan saya hanya mampu tersengih.... 

semalam pun saya tak tahu sebenarnya tu last episod... siap jadi director lagi... "ni mesti chinta mengandung pastu dia meninggal, anak dia tu dia bagila SAADIAH jaga". tapi... jauh panggang dari api... baru ku sedari yang aku hanya PENONTON dan bukannya PENGARAH... soalan saya.... 
korg rasala.... ada tak kesinambungan tuk cerita CHINTA CHANDURI ke-2 ????????? 
kita tunggu dan lihat....

next... cite pasal video kat bawah ni....


DAH TENGOK VIDEO NI?????? saya tengok video ni... so touching, rasa nak nangis pun ada... bukan sebab 'CITE' dia tp sebab 'LAGU' dia.... saya tak taula lagu ni lagu baru ker lagu lama, tapi inilah kali pertama saya dengar lagu ni....LAGU dendangan band dari seberang.. DADALI, berjudul... "DISAAT AKU MENCINTAIMU".. sangat mendalam maksudnya dan menyentuh perasaan.. so, apalagi downloadla.... dari segi CERITAnya plak... boleh dijadikan pengajaran... kalau yang LELAKI tu jangan terlalu EGO(kang melepas)... dan yang WANITA plak, jangan JUAL MAHAL.. (ingat ini MEGASALE ker nak jual murah2??) hehehe...

Hah!!!! yang ni baru cite DR. FAZLEY

Sesiapa yang dah terbaca kat KOSMO tentang ABG FAZLEY kita ni... mesti dah tau kan kisah PENARIKAN SEMULA GELARAN DR. (Ph.D) yang ada pada beliau kerana tidak dikitiraf... ARTIS yang popular dengan gelaran 'P'= Penyanyi, Pelakon, Pengacara, Pakar motivasi dan Pengarah Eksekutif ini... membuat kenyataan berkenaan ISU tersebut.... sama2la kita timbang yang mana betul dan salah sebelum mengeluarkan sebarang kenyataan(gosip)


ok la guys...itu sahaja STORY MORY tuk ari ini... kalau ada yang tersinggung SORRY NAIK LORIla... (gurau)... SELAMAT BERCUTI, SELAMAT BALIK KAMPUNG, SELAMAT MELANCONG dan yang penting SELAMAT BERISTIREHAT...
yang tak ada PLAN apa2 minggu ni... 
MAI LA DATANG PUTRAJAYA.
 ada EVENT 'baik punya' kat sini... tak rugi kalau korg datang dan sekaligus memeriahkan EKSPO  USAHAWAN   yang akan berlangsung dari 
12-14 Nov 2010... 
aku hanya Penulis blog,

8 comments:

  1. FAzley pernah jemput aku naik pentas time dy bagi ceramah. Ni sume gare2 classmate aku bising psl aku reti shuffle time dy tgh ckp psl Shuffle2...

    Then dy suruh aku tunjuk shuffle atas pentas. bapak arh time tu ade 100+ orang =_=

    ReplyDelete
  2. NINE.... BUDAK SHUFFLE RUPANYA... CITELA PASAL KO NGAN SHUFFLE..

    CEQJAY... JIMAT KOS.. HEHEHE

    ReplyDelete
  3. semalam baru donlod lagu tu.. haha

    ReplyDelete
  4. salam ziarah :)

    tak pernah tgk chinta chanduri tu ..

    tak pernah dgr lagu tu ..

    kesian kat fazley hee.. "p

    ReplyDelete
  5. saya pun ikut jgk cerita Chinta.Mesej yg saya dpt dari cerita ni,kalau suami nak berpoligami,suruh isteri carikan madu.hoho

    pasal fazley tu saya ikut di di twitter.so ya, i believe in him drpd cerita tak betul dekat paper.

    ReplyDelete
  6. anis suke video chumeei tu...hihih...=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis