dwatyKNY: hisss3... esok DEPAVALI????

Thursday, November 4, 2010

hisss3... esok DEPAVALI????

Vanakam n Namaste.... 
I Would Like To Wish UallS....
tomorrow



Hahhhh.... sebut betul2!!! jangan salah sebut TAU!!!!!! 
Happy Diwali bukan Happy Dwaty...  saya sememangnya HAPPY... tak perlu tunggu DEPAVALI baru nak HAPPY.... dah orgnya pun HAPPY GO LUCKY!!!!!! PERAYAAN lain pun saya sambut dengan HAPPY sebab  kita CUTI... SEDIH pun saya HAPPY (tawa dalam tangis) tp kalau time tu moody, muka pun ketat... cubala kacau saya... kalau tak dapat KAKIku di BIBIRmu, dapatla TAMPARAN PULANG BALIK... (so far x pernah buat lagi)


Nak wish tuk kawan2 berbangsa INDIA... tak der la plak... dulu2 ada la juga tapi dah lost contact... so wish untuk korg je la ya..
well...KITA KAN ...

kalau kat NEGERI DI BAWAH BAYU... perayaan ni tak la meriah sangat... coz tak ramai org India kat sana... yang ada pun INDIA MUSLIM...  (roti kosong satu!!!!)

sempena DEPAVALI ni... ada cite HINDUSTAN yang akan ditayangkan kat panggung....
HISSS... tajuk filemnya... bekisarkan tentang MANUSIA ULAR....  sebuah filem yang MENAKUTKAN, MENGGELIKAN dan MELOYAKAN... kepada mereka yang LEMAH SEMANGAT tu.... pendamkan jer la niat tu nak tengok ya!!!!.... kesian org yang duduk kat depan kena "ISI PERUT" awak!!!!
member ajak tengok filem ni esok...'eeeeeeeee, tak nak aku!!!' daripada buang duit beli tiket tengok movie yang belum tentu KHUSUK di tengok... baik guna duit tu makan dekat KFC, mata tak sakit, perut pun kenyang....

Hidup Ini Susah Senang Sempoi...

0 suara hati:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

ShareThis