dwatyKNY: JAWAB TAG dari CIK di@n@

Thursday, December 9, 2010

JAWAB TAG dari CIK di@n@

happy lunch sume.....
Hari ni saya BUSY sangat..... 
kejap lagi nak pegi BANK.... 
sape nak ikut???????
tengah tunggu DRIVER merangkap BODYGUARD ni...
tapi DRIVER ada hal la pulak....
cehhh!!! ada DRIVER tu....
so, semetara driver tak sampai lagi...
layan la blog jap....
dok tgh golek2 ni.... 
tetiba rasa cam ada benda tak buat lagi...
apa ya????
oh ya!!! baru ingat... 
semalam kena TAG oleh cik DI@N@...
dah janji nak jawab hari ni.....
saya akan jawab seringkas yang boleh je la ye...

1. apa benda paling penting dlm idup anda?
Harta(duit) dan nyawa...

2. benda yg terakhir anda beli guna duit anda?
meggi goreng + kuewtiau + telur goreng + teh tarik = RM3.30

3. dimana tmpt korang langsungkan perkahwinan korang?
Sedihnya soalan ni.... AKU tak kawen lagi la... tp aku jawab juga untuk tidak menghampakan mereka yang buat soalan ni.... kalau aku kawen nanti aku nak buat kat kampung.... 

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
Huahuahua... Kalau aku jawab macam artis... 
sedang mengenal hati budi masing2... 
korang percaya tak????? aku sendiri pun tak percaya....

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
kalau aku jawab sehidup semati... tak boleh.... 
selagi umur dan jodoh aku dengan si dia panjang...

6. di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
kalau boleh di tempat yang ramai org.... aku tak nak kawen free... 
aku nak juga terima hantaran...

7. novel/buku/majalah terakhir kamu beli? 
novel.... tajuk lupa la coz kawan tengah baca...

8. apakah name penuh korang?
dwaty anak pakcik kadir....(bukan nama sebenar)

9. antara mak dan ayah mana paling rapat?
dua2 rapat... tak boleh pilih kasih...

10. namakan org yang betul2 korang nk jumpa dlm hidup korang?
teringin nak jumpa arwah abang... 
meninggal selepas dilahirkan...

11.adakah korang basuh baju korang sendiri?
mestila... aku tak cukup kaya lagi nak hantar dobi atau men'gaji'kan org gaji...

12.tempat yg btul2 korang nk pergi?
insyaallah... MEKKAH.... 

13. pilih salah satu, peluk atau ciuman?
kalau aku pilih cium, mesti korg kata aku gatal... 
aku pilih peluk coz kita akan rasa dilindungi... hehehe...

14. bagitau 3 benda org yg bg kamu tag
nama panjang ROSDIANA... nama pendek diana... 
dan dia ditag oleh mis mahira... boleh terima tak???????

15. benda yg paling di sayangi dlm hidup anda
sume benda yang berharga aku sayang....

16. lagu yg plg kamu suka dengar?
banyak sampai tak tahu nak letak yang mana satu....

17. bila tarikh lahir korang dn tempat selalu kamu sambut?
12 january...sehari selepas DATO' SITI NURHALIZA.... sebulan je lagi...
aku sambut kat umah jer... sendiri beli kek...  

18. List 5 org kena tag

7 comments:

  1. salam...

    semua tak nak kwin free...memalukan...:)

    ReplyDelete
  2. halo...dear anis dah penah wat soklan ni..papepon..thx tag...=)

    ReplyDelete
  3. Salam dWaty..

    thanks sebab tag evy...insyaAllah nnt evy buat k..

    eh, evy pun ada tag dWaty kat sini BlogLarian : Platform for Blogwalkers

    tengok ya...thanks tau~~ =)

    ReplyDelete
  4. dWaty,

    evy dh jawab dh tag tu...

    Tagged No 5

    cuma skln no 14 tu xtau sgt la nk jwb...sory ek..hehe~

    nnt komen la ek.. =)

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi tag,,tapi maaflah tk dalam kebizian yg terlampauu...tak mampu nak laksanakan..sgt2 memohon maaf. dan terima kasih sekali lagi kerana sudi mengetag. :D

    ReplyDelete
  6. TK... saje je tu...tag awak... laksanakan yang penting dulu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis