dwatyKNY: imbasan BLOG 2010

Thursday, December 30, 2010

imbasan BLOG 2010

salam sume...

adoi... tengah sakit kepala ni...
banyak keja tak settle lagi...
lecehla berurusan dengan org yang tak bertanggungjawab...
esok dah last date...
dah tu esok plak cuti....
suka tu memang la suka...
tapi sape nak tolong aku buat sume ni????????
ok...
relax... cool...
tarik nafas...
hembus...
kita update blog dulu...
hehehe...

actually hari ini nak post entri tentang kejayaan Malaysia merangkul PIALA AFF SUZUKI semalam... tp pagi tadi, masuk kat blog korg... hampir separuh dah cite pasal ni... so bagi korg yang arif tentang bola jer la yang cite... nanti kalau nak tahu apa2 info aku rujuk blog korg je la ye....

apa2 pun.... secara peribadi aku tetap nak ucapkan tahniah sementara semangat kesukanan aku ni masih ada... especially tuk THE HERO of HARIMAU MALAYA kita iaitu KHAIRUL FAHMI selaku goalkeeper MALAYSIA... 'u mmg terbaek bro... tp tak dapat wish kat dia... so aku wish kat blog GF dia jer ler... hehehe


esok kita dah nak say bye2 tuk 2010... dan wish selamat datang tuk 2011... so, dihari2 terakhir ni aku nak cite sikit pasal latar belakang blog aku yang tak seberapa ini... aku mula menceburkan diri dalam dunia blog pada 17 may 2010... dan hari ini genapla 7 bulan 13 hari 16 jam aku berblogging... dalam tempoh ini aku telah di follow oleh 122 blogger.... mereka antaranya.... korg tgkla sendiri muka korg.... ada muka korg???? sah!!! korg la tu... 

tak der??? aku ni jenis yang adil.... cuba tengok kat bawah ni pulak....




sume dah ada kan???.... anyway.. thanx la coz sudi follow aku... dan terima kasih juga coz rajin komen kat entri post aku... tingkatkan lagi komen anda... dan aku pasti akan merajinkan diri tuk komen entri korg juga... tp, minta maafla kalau aku komen yang bukan2... aku ni jenis yang jujur... hehehe...

post entri aku yang pertama... biasa2 jer... takde kata2 pun... just mutiara kata yang aku jadikan sebagai pegangan dalam hidup... nak tau apa??? KLIK ni... selama 1/2 tahun ni aku dah mencarut sebanyak 55 kali... macam korg juga... macam2 yang aku kongsikan... mungkin ada yang korg dah baca, dan ada juga yang belum... so, aku dengan baik hati nya meletakkan antara tajuk2 entri aku yang terdahulu... korg pilih jer mana yang berkenan...

4 the first time

macam x percaya bleh TERJEBAK

CERITERA tentang kursus


p/s: happy holiday to uolls yang bercuti esok... 3 hari tu beb... boleh balik kampung... yang tak cuti tu... jangan la sedih... confirm dapat bayaran double kan....

0 suara hati:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

ShareThis