dwatyKNY: 2010 melabuhkan tirai

Friday, December 31, 2010

2010 melabuhkan tirai


terima kasih kepada skuad pemain bola sepak malaysia.... kerana tanpa mereka, kita tidak akan cuti hari ni... ditambah lagi malam ini merupakan malam mengira detik menuju ke tahun baru 2011... tempat2 yang akan berlangsungnya countdown pasti akan dipenuhi lebih awal oleh orang ramai... nak 'cop' tempat...

kita masih ada beberapa jam lagi untuk menyambut 2011... so, tidak salahkan kalau saya nak mengimbas kembali event2 yang pernah saya kunjungi sepanjang tahun 2010... kalau rancangan MELODI, mengimbas kembali kontrovesi yang melanda artis... saya nak mengimbas kembali event2 yang pernah saya lawati tp tak berkesempatan tuk share cerita dgn korg... nak cite tentang peribadi... tp takdela yang istimewa sangat... macam tu juga... yang best pun dapat kenalan baru iaitu korg la...



PESTA BELON PANAS yang tak mungkin saya lupakan... pernah berlangsung sebelum ini tp ini merupakan kali pertama saya melihatnya sendiri... memang best dapat lihat belon sebesar ini...rasa macam nak ambil satu... senang nak bawak balik sabah hari2...




PESTA FLORA DAN FAUNA bagi mereka yang mencintai alam sekitar... disini saya dapat lihat pelancong juga tidak mahu ketinggalan menyaksikannya... ada pelbagai jenis tumbuhan, bunga dan pokok yang dijual... apa yang menarik ialah taman2 bunga yang dihias cukup cantik sekali... sejuk mata memandang...


kali terakhir saya menyaksikan konsert di sabah... time tu masih sekolah lagi... iaitu 'SURE HEBOH' yang kini dikenali sebagai 'JOM HEBOH'... untuk makluman korg... JOM HEBOH dah lama tak buat kat sabah!!!! kenapa??? entahla macam2 spekulasi... nak bagitau pun serba salah... so biarla rahsia... ingatkan dah tak berkesempatan... tp sejak jadi penjajah ni... JOM HEBOH, SUA RASA, MAHA.... suma dah pegi... tunggu org sponsor tgk DOUBLE TROBLE plak... ada ke nak sponsor????


tidak ketinggalan ICITY... first time pegi ICITY... memang 'jakun' sikit tengok pokok2 yang berlampu... time tu masuk FREE lagi... second time dah kena bayar RM10 tuk parking... tp ada perkembangan coz boleh tgk dinasor dan haiwan2 yang dikelilingi pokok 2berlampu... terbaru member kata dah ada ICE SNOW... tp yang ni kena bayar... berapa??? lupa nak tanya... hehehe...


malam ini ICITY akan menjadi tempat mengira detik tahun baru... FUH mesti best kan...budak2 UITM mesti dah cop tempat dulu... kami yang jauh ni tengok kat TV jer la... tu pun kalau live kat TV....


'tutup buku lama, buka buku baru'

0 suara hati:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

ShareThis