dwatyKNY: takde TOPIK LAIN ek?????

Friday, January 14, 2011

takde TOPIK LAIN ek?????

"ishhhhh3.... apalah tuan punya blog ni.... asyik2 cite PERSONAL dia jer.... ingat aku nak tahu sangat ker pasal diri dia.... cecite TIPS2 macamana nak lebatkan rambut ker???... INFO2 yang tengah hangat dipasaran ker???... GOSIP2 'artis liar' ker???... ini cerita pasal DIA!!! tentang DIA!!! berkenaan DIA!!!"

assalamualaikum dan salam jumaat...

seperti biasa, kenala bagi salam dulu....
bak kata pepatah...
"orang berbudi, kita berbahasa...
orang jual body, memang binasa"

kita berbalik kepada kata2 yang kat atas sekali... kata2 yang seumpama monolog dalaman dan juga isi hati ni bukan la dari sapa2... aku saje jer... kot2 ada diantara korg yang punya isi hati seperti ini tapi tak sanggup nak luahkan semata2 nak jaga hati aku... so aku tolongla luahkan bagi pihak korang...


dan ini adalah jawapan dari aku...

"blog aku, suka hati la nak letak topik apa... pasal AKU ker... tentang AKU ker... berkenaan AKU ker... lantak AKU la... bukan apa... aku kenala berpegang teguh pada MOTTO BLOG aku iaitu... "personal DIDAHULUKAN, isu2 lain still DIUTAMAKAN"

sebenarnya takde topik nak cite, coz badan tengah SUAM2 KUKU...

7 comments:

  1. setuju!!!
    hehehe...len org len citer kan?
    klu da rse x suka kte x pakse...=p

    ReplyDelete
  2. anis... i like... ikut cite rasa masing2... suka baca.. x suka jgn baca... tiada paksaan...hehehe

    ReplyDelete
  3. hehe...btol2..hak masing2..

    jom singgah n follow belog saya..
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. haha.. btul2.. blog blog yg personal ni lgi best.. tapi sekarang dah kurang.. sekarang bnyk yg mcm tips tips..

    ReplyDelete
  5. fyna.... i follow

    hazari... tgh cari tips2... sementara tak der ni personal jugala kena cite... hehehe

    ReplyDelete
  6. hehehe...ni blog awak..ikut awakla,sya xnak cakap pa pe..heheh

    ReplyDelete
  7. iniialahaku... bak kata oqhang penang... "LANTAK HANG LA NAK BUBUH APA"... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis