dwatyKNY: ally BERTUNANG, noh KAHWIN JULAI..

Monday, February 14, 2011

ally BERTUNANG, noh KAHWIN JULAI..

Salam guyz......

oleh kerana hari ni, cuaca nampak ok... cerah lagi terang benderang... aku nak gosip2 sikit pasal dunia hiburan ni....

tau tak ally iskandar dah bertunang????

berita sensasi... diam2 pengacara tv3 si ALLY dah bertunang dengan GADIS MELAYU.... NUR AISY'AH ZAINAL yang merupakan naib juara gadis melayu musim pertama.... patutla tengok JURNAL MENTOR semalam muka ALLY berseri2... cewah.... darah manis la katakan... pihak media pun tak dapat hidu relationship dorg ni.... maybe coz ALLY kan dah arif selok belok dunia artis ni... so apa2 yang ditanya berjaya di tepis.... kepada artis2 baru tu... jumpala ALLY kalau nak belajar petua... hehehe... apa2 pun tahniah diucapkan... 


noh dan mizz nina hadiri kursus kawen????

gosip ni aku tak perlu cari kat mana... coz NOH HUJAN sendiri yang bagitau kat aku!!!... eh takdela... noh sendiri yang yang cakap masa KONSERT WOW @ putrajaya hari tu... sebelum nyanyi ... dia bagitau kat penonton yang dia baru sahaja mengahadiri kursus kawen dalam bahasa english... coz mizz nina kurang paham dalam BM... sayang punya pasal NOH ikutkan jer... tapi last2 NOH pulak yang tak paham dalam BI.... ni NOH sendiri yang ckp sambil gelak2... aku lupa nak rakam pulak sebagai bukti... apa2 pun pasangan ini akan melangsungkan perkahwinan pada bulan JULAI nanti.... congrate


sebut pasal kursus kawin ni.... baru teringat... member ajak pegi kursus kawin minggu depan... sebabnya semalam, ada berita mengatakan kursus kawen akan dipanjangkan dari 2 hari ke seminggu... bila berkuatkuasa, aku tak tau lagi.... dia yang nak kawin aku pun diheret sama... tapi ok gak... nanti tak yah susah2 nak pikir... hehehe

4 comments:

  1. eh dgr gak pasal kursus kawin yg dpanjagnkan tu..
    mak aihhh he he...nk kene pi cpt2 ni.
    saya follower baru..moh follow saya.klik sini zoey zau yah ska-ska hati

    ReplyDelete
  2. hai zoey... jgn tgu lama nak p kursus tu... saya dah follow zoeh dah lama dah!!! hehehe

    ReplyDelete
  3. kesian. orang malaysia, darah melayu. tak faham bahasa melayu. bahasa quran faham tak agak2nya mizz nina ni? memang agak mengecewakan. what u waiting for mizz nina? meh belajar bahasa melayu dengan cikgu bm aku. wakakaka :D
    sorry. termengata. terlebih sudah!

    ReplyDelete
  4. muka oren... no komen... entah la... takkan la langsung tak paham kan??? hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis