dwatyKNY: BLOG UNGU

Thursday, February 24, 2011

BLOG UNGU

Salam BATIK 1MALAYSIA....

OK tanpa membuang masa aku ke topik utama....
segmen yang dianjurkan oleh 


iaitu Blog Mengikut Warna....
dan aku memilih join KUMPULAN BLOG UNGU...
banyak la boleh pilih2... dah sememangnya blog aku colour purple...
nak tak nak kena join kumpulan tu juga!!!!

KENAPA AKU PILIH WARNA UNGU????

actually... ungu ni bukanla fav colour aku pun... aku tetap setia dengan biru laut... aku ni jenis yang malas nak tukar2 theme... leceh!!! so aku kekalkan jer yang lama... cuma tukar2 backround colour jer... colour pertama aku pilih of course la biru... tapi... aku rasa macam tak sedap jer mata memandang.... biru dia nampak lain, yakni tak banyak pilihan... so, aku tukarla colour lain pulak.... macam2 colour yang aku tukar, macam2 juga yang aku rasa... muram ada... suram ada... geram pun ada... tu belum masuk silau!!!.... dan akhirnya... UNGU juga yang buat aku rasa TENANG.... korg aku tak taula rasa apa bila masuk blog I ni!!!  

ok sekarang aku nak tag yang sekufu dengan aku... blog colour UNGU... punya la susah aku nak cari... coz, jarang2 aku tengok org guna warna ni.... aku siap nak buat IKLAN JEJAK KASIH lagi... tp tak jadi... jumpa juga akhirnya.... siapa????? mereka ialah pikuchi dan norgadis 

korg yang lain jangan lupa join tau!!!...

suka dengar lagu2 kumpulan UNGU...

8 comments:

  1. Saya kena tag hahaha...
    Kita sama2 suka warna biru tetapi blog warna ungu, pelik tapi benar...

    ReplyDelete
  2. puteh ngan kelabu tak ade ke ? hahhaa.

    ReplyDelete
  3. @ NORGADIS... tau takper!!!!

    @ HAZARI... puteh banyakla... kelabu aku tak sure...

    ReplyDelete
  4. hehe..kite punye wane ungu jgk ke..ke pink..xsure laa~

    ReplyDelete
  5. @ megipama... dua2 boleh kot... hehehe

    ReplyDelete
  6. haha, malas lak nak join join ape ape ni.. tengok la dulu..

    ReplyDelete
  7. ni ungu + biru.. xleh.. xleh <-- mode dengki =P

    ReplyDelete
  8. @ HAZARI... its ok kalau tak nak join... tiada paksaan... tp kalau join pun tak salah kan... coz ini salah satu cara kita promosi blog...

    @ KAY ARE... eeeeeee budak ni dengki saja kejanya... siap ko nanti <-- mode nak mencekik =p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis