dwatyKNY: JIWANGnya budak ni...

Thursday, February 10, 2011

JIWANGnya budak ni...

salam 1 malaysia semua........
tak tau nak share apa pepagi ni.......
topik tu ada... tp nak olah tu yang takde idea...
ditambah lagi mood pagi2 jiwang sikit....
very the sensitif.......
biasala pompuan kan angin kus2 (merujuk pada aku sendiri
.........................................................................................................

perut pun tak berisi lagi ni dari pagi tadi....
nak kata aku mogok lapar....
takde sebab munaSABAH pulak nak mogok....
so, memang tak munaSARAWAK la kalau mogok sesuka hati....
tak pasal2 makan hati + angin.....
...........................................................................................................

so, oleh kerana mood sekarang jiwang (ntah apa2 ntah)
 aku nak share video ni kat korg....
jom layan budak umur 5 tahun ni nyanyi....
kecik2 lagi dah pandai nyanyi lagu cintan cintun....
tangkap leleh pulak tu....
meleleh jugala hingus aku dengar (gurau jer!!!)



korg dah pernah tgk ke video ni????
first time aku tgk pagi tadi.....
budak ni boleh jual nyanyi ni.... sedap suara dia....
aku ulang tayang buat kali kedua...
coz, rasa macam tak puas plak dengar...
tp, mata aku dah fokus pada backround video ni ...
iaitu tempat video ni dirakam...
macam kat taman jer....
jelaous plak tgk org naik basikal... main roller-blade.... jogging
huhuhuhu.....
bilala aku nak excercise macam ni....berat badan dah naik....
perut pun dah berapa lapis dah ni....
apa?????
 sedut lemak?????

3 comments:

  1. salam dwaty..

    abiss lah anda dikantoii...kan!
    jom tengok blog akak..cepat2..hihi

    ReplyDelete
  2. bidadari.... kejap lagi saya buat GA tu ya..

    ira... i like 2,3,4....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis