dwatyKNY: jom tengok BELON PANAS @ putrajaya esok!!!!

Friday, February 11, 2011

jom tengok BELON PANAS @ putrajaya esok!!!!

Salam to ALL BLOGGERS dan selamat hari jumaat....
yang lelaki dah solat blom????
alhamdulillah.... kalau dah..
yang pompuan plak jangan buat2 lupa!!!!
kalau uzur takpe.... 
yang buat2 uzur.... hah!!!! pandai2 la jawab nanti....

ceq nak habaq kat hangpa ni.....
mai kita pakat ramai2 datang putrajaya esok....
ada event baik punya.....


macam tahun lalu juga.... 
tapi tahun ni buat awal sikit.....
macam2 ada....termasukla konsert WOW....
artis mana yang buat persembahan?????
Tengok la pic kat bawah ni.....


yang tak suka konsert.... 
ataupun tak minat dengan artis2 yang datang...
takpe....no hal punya....
 ada banyak lagi program2 menarik yang telah disusun...
semua pun best2!!!! 
aku dah siap letak jadual lagi....
korg klik jer untuk besarkan....


yang pasti HOT AIR BALLOON...
Adalah yang paling ditunggu2 terutama pelancong.....
Dengar khabar angin.... malam konsert tu nanti...
pengunjung akan di hiburkan dengan BUNGA API...
ye @ tak... tunggu dan lihat jer le...


aku sempat snap gambar petang tadi...
konopi dah merata2 dah....
tak ramai lagi coz sekarang kan masih waktu bekerja...
kejap lagi ramaila yang datang tu...
program pun start malam ni...
ermmm....nak ajak member tengokla....

3 comments:

  1. niat hati mmg nk join..ehhehehe.. thanks 4 info! :)

    ReplyDelete
  2. lagi sekali ke? tahun lepas time zaman2 student pernah g gak.. memang best n happening kat sane.. hee

    ReplyDelete
  3. > bambam... jom join, ada cabutan bertuah + autoshow...

    > kay_are.... yup sekali lagi... tahun lepas akk tak pegi... tahun baru gi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis