dwatyKNY: saya nak first GIVE AWAY from DE'DIN

Monday, February 14, 2011

saya nak first GIVE AWAY from DE'DIN

yeah!!!! semestinya ini la first GIVE AWAY yang aku terima sepanjang aku berkecimpung dalam dunia ALAM MAYA ni... ceh!!! ayat tak boleh blah der.... tapi itula kenyataannya... aku telah ditag oleh seorang BIDADARI minggu lalu lagi, tapi hari ni baru aku berkesempatan untuk join... rasanya sempat lagi kan... tarikh tutup pun 28 feb 2011...

first GIVE AWAY ni datangnya dari blogger DE'DIN selaku penganjur...
 dan berikut adalah hadiah2 yang bakal dimenangi...


1st..... sehelai t-shirt mengikut pilihan negeri masing2
2nd...... top up RM 10
3rd....... top up RM 5


 untuk makluman anda...
 hadiah utama iaitu t-shirt di sponsor oleh

wajibbul letak...

aku nak bagi peluang kat 3 blogger ni untuk turut serta..
tapi... tiada paksaan untuk join...

SYARAT2 PENYERTAAN sangat mudah...
boleh rujuk SINI untuk info lebih lanjut

berita terkini....
aku dapat info baru dari blog DE'DIN iaitu
t-shirt telah bertambah kepada 2...
so, maksudnya akan ada 2 pemenang....
tak percaya????
klik SINI

pesanan penganjur...
  • Hadiah utama sahaja akan meningkat sekali ganda jika penyertaan melebihi 50 !
  • Kali ni x payah follow sebab nak mudah kan anda semua,, tapi seeloknya follow lah untuk mendapatkan maklumat terkini tentang GA ini
  • kali ni blogwalking besar2 ran nak promote contest nih
  • tarikh tutup 28 Febuari 2011
  • Btw, thanks sbb sudi join contest ni,, dan gud luck yernama peserta akan diupdate sebelum minggu hadapan,, jadi jangan takut kalo nama ada tiada lagi,,
Lagi pesanan penganjur.....
  • nama peserta akan diupdate sebelum minggu hadapan,, jadi jangan takut kalo nama ada tiada lagi,,
  • jangan lupa mentionkan nama strawbearu,,, jgn lupa edit contest anda yer
  • dan lebih elok kalo boleh letak gambar
peserta...

4 comments:

  1. tq tag saya...

    sila cek address kat nama chat awak. htto? patut google tak dapat nk cari..

    ReplyDelete
  2. t-shirt tu memang nampak gempak sangat.. gud luck dwaty !!

    ReplyDelete
  3. @ sha... jgn lupa join...
    @ kay... dapat sehelai pun jadila... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis