dwatyKNY: aku dah kembali ke pangkal jalan

Thursday, March 10, 2011

aku dah kembali ke pangkal jalan

assalamualaikum dan happy Thursday...



wah!!! agak lama juga aku tak update blog....
seminggu beb....
nak buat cammana....
syok sangat menghabiskan masa bersama keluarga....
entry last pun aku post khas untuk 'seseorang'....
tu pun terpaksala guna khidmat cyber cafe...
rela berkorban la katakan...

seminggu berada di kampung....
rasa tak puas....
banyak tempat aku tak sempat jelajah....
pelik kan??? nama je org sabah...
tp baru nak melancong kat negeri sendiri...
masa kat kampung dulu tak nak plak round2 1sabah...
lumrah kehidupan...
bila jauh dicari...
bila dekat dilupai...

ingat nak sambung cuti...
tapi, bila dipikirkan cuti aku yang amat terhad...
aku kena balik juga ke pangkal jalan...
kang tak balik aku raya nanti... tak ke haru tu...
tak nak aku sambut raya sorg2 kat sini....
berhari raya pulak dengan...................????

nak tau tak tempat2 yang aku sempat pegi???
HAH!!! tu next week punya cite...
sekarang ni otak aku tengah 'buntu'...
tak leh nak pikir...
kang aku cakap sabah....
korg tak paham plak....
dah jadi misunderstand....
sape yang susah???
korg juga yang sesat nanti kalau pegi sabah...

bulan MEI ni....
aku ada lagi tiket...
ermmmm... nak balik ke tak?????


2 comments:

  1. alhamdulillah..
    finally, tuan tanah dah kembali ke pangkal jalan..hehe

    ReplyDelete
  2. @ NURKASS.... hahahahahahhahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis