dwatyKNY: PESTA BELON PANAS 17-20 mac 2011

Thursday, March 17, 2011

PESTA BELON PANAS 17-20 mac 2011



Buat kali ke-3 PESTA BELON PANAS berlangsung lagi di PUTRAJAYA.... tahun ini dikatakan lebih BESAR dengan BALLOONS yang lebih BANYAK berbanding tahun2 sebelumnya... terdapat banyak GERAI yang juga korg boleh lawati di event ini.... 

memandangkan sekarang musim cuti sekolah, dianggarkan pengunjung yang datang juga lebih ramai... so, korg jangan ketinggalan untuk melihat sendiri @ pun menaiki BELON2 yang pelbagai bentuk ini... 

bermula pada HARI INI 17 MAC sehingga AHAD 20 MAC.... dan berikut adalah gambar2 yang aku sempat snap dari my office seawal pagi tadi.... hehehe



DORAEMON dah terbang




untuk keterangan lanjut berkenaan event2 lain
 yang turut berlagsung sila klik SINI

18 mac 2011
ok guys..... aku malas nak buat entri baru.... so, aku sambung jer kat sini ok......
ini plak gambar yang aku snap pagi tadi.... hehehehe
yang tak dapat pegi tu, tengok gambar je la ya....




Doraemon ni dari BELON buatanJEPUN...

aku nak ambik satu... boleh bawa balik kampung... hehehe

14 comments:

  1. senangkan keje dekat putrajaya... dari opis bole nmpk belon tu... huhu

    last year saya pegi jugak tgk... tapi makkk aiii.. parking sikit punya susah & jauh... letihhhh

    rasa mcm nak pegi lagi lah... hehe tak serikkk

    ReplyDelete
  2. ruginye tak dapat pergi tahun ni..

    ReplyDelete
  3. wah bestny..
    nkp tp jauh ngat, hhuuu~

    ReplyDelete
  4. ade doremon terbang. hebaaaat. tapi kat putrajaya, dalam 9 jam perjalanan baru sampai. ades ades.

    ReplyDelete
  5. @ MLD.... Tu la kelebihannya... parking kat office jer.... datang la... tak dapat naik puntak per janji dapat tgk beloons...

    @ ADA M, AHFANTASY, HAZARI... insyaallah aku buat liputan tuk korg ya... hehehe

    ReplyDelete
  6. owh comel sunggu belon doraemon tu..

    ReplyDelete
  7. waaaa... sronoknya tengok belon bnyk..
    siap ada doremon lagiih.

    ReplyDelete
  8. @ SB.... dah 3 tahun dah.. tal pernah palk naik... gayat... tapi kalau naik kapal terbang aku tak gayat... first time doraemon tu join...

    @ miss atul n ALMADE... JOM AR DATANG, BEST...

    ReplyDelete
  9. belon panas tuh leh naik ker Kak? teringin lak nak naik..heheheh

    ReplyDelete
  10. wah....best2,tpi syg kat kg...dia kita bleh naik ke tak suma bnda ni???

    ReplyDelete
  11. @ bambam & iniialahaku..... boleh!!! tp kena bayarla... RM10 sekepala... hehehe

    ReplyDelete
  12. bestnyaaaa!

    paling cute doraemon tu..

    ReplyDelete
  13. i umah kat seblah je!!huhu
    memang betul kali ni memang lagi besar dan menarik!!berbaloi..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis