dwatyKNY: *::Reen's Diary Giveaway Lahh !..::*

Monday, March 21, 2011

*::Reen's Diary Giveaway Lahh !..::*

salam ISNIN sume.... 

pepagi tadi macam biasala....
sambil buat keja, aku bukala BLOG jap.... hikhik... 
 just nak baca SUARA HATI aka KOMEN korg tentang LAST ENTRI aku...
dan dalam banyak2 KOMEN tu.....
ada yang menarik perhatian.....


komen dari kak nurkass....
abaikan komen yang aku dah 'garis'kan tu ok!!!!
FOCUS pada yang aku 'kotak'kan saja!!!!
 I di TAG for GA lagi.....
THANX kak... muahhhhh
rasanya dah lama tak dapat GA....
dan GA kali ni dari Reen's Diary


syarat2 nya.... mudah saja!!!!
boleh rujuk SINI....
TARIKH TUTUP : 1 APRIL 2011
hadiah yanag ditawarkan..... BAIK PUNYA....
dan aku nak TAG budak2 yang baru berjinak2 dalam DUNIA ALAMMAYA ni....


yang lain kalau nak JOIN pun...
BOLEH BAH!!!!!
di alu2kan...

5 comments:

  1. Tak paham la. Nak buat macam mana ehh? Huhu.

    ReplyDelete
  2. belum ada kesempatan nak join GA.. ehhe..

    ReplyDelete
  3. @ AFUFU... senang jer... buat yang macam saya buat tadi...

    @ SB... ler nak join ka??? ala boleh jer... terbuka kpada semua yang ada blog... saya saje tag budak2 baru ni... bagi dorg pendedahan... hehehe next time aku tag SB plak... ok

    ReplyDelete
  4. wahh..dah join ek..
    alhamdulillah..sama2 kita meriahkah GA ni..
    thanks dik..muahhhh..gud luck..

    ReplyDelete
  5. @ nurkass... gud luck 2 u 2..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis