dwatyKNY: special entry for me from WAHIDA

Thursday, March 3, 2011

special entry for me from WAHIDA

salam semua..... 
ni la first entri yang aku post dari kay kay (kota kinabalu)
seminggu kat kampung... tak terpikir pun nak buka dan update blog...
kalau boleh seminggu ni nak spend time tuk family jer...
tp bila terkenangkan wahidah nak buat entri khas just for me...
kenala update juga...

korg jangan ingat aku yang paksa wahida buat plak!!!
dia yang nak buat dengan rela hati tau....
kenapa aku????? 
sebab... akula follower yang ditunggu2 selama ini!!!!!
follower ke 300....
wah!!!! macam puteri raja la plak...
rasa di hargai....


jom tengok entri yang dibuat khas untukku.....
kepada wahidah...
thank you so much... muahhhhh!!!!
ni link MAPPIAU
saya dah email details yang diminta...
saya nak minta satu benda lagi... boleh???
jangan bocorkan detail yang saya bagi ye!!!!... 
biarla rahsia....hehehehe.... 

kepada yang komen dan ucapkan tahniah padaku...
terima kasih daun keladi...
tp sorry, hadiah tak boleh kongsi sekali...
hehehehe...

9 comments:

  1. best la dpt present hehe..
    follower yg ke 300 tuhh..lucky number hihi

    ReplyDelete
  2. owh.. post dari kay kay ke.. ingat kan kay are.. ahakz.. waah.. jadi num 300 gak ye? same2.. pernah gak jadi.. siap ade gift best g tu.. ^^

    ReplyDelete
  3. wah...sonok ko ye dah sampai KK...sampai x hingat nak hapdet...hehehe..
    thanks buat n3 pasal ni...terharu jap...sob sob...
    ko don wori bebeh, details x kan bocor punya...
    insyaallah, minggu depan aku pos yer...
    tapi hadiah biasa2 je...harap ko suka la ye...hehe...

    ReplyDelete
  4. As salam...

    Tahniah..tuah ayam nampak di kaki..
    Tuah dwaty nampak di widget follower..heheh

    ReplyDelete
  5. @ mungelity... tak sabar nak tgu hadia mai ni... hehehe

    @ kay... sebut betul2... kaykay bukan kay are...hehehe

    @ nza... alhamdulillah

    @ tak kesahla apa hadiahnya... saya trima jak tu...

    @ cik shinju... tau tak per.... tuah sanggat sejak akhir2 ni.. cewah!!!

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah.bertuah sungguh dpt jd follower ke-300:)

    ReplyDelete
  7. seronok kan dik .. bila diri dihargai :)

    ReplyDelete
  8. @ WIDA.... alhamdulillah rezeki...

    @ IEDA.... seronok sangat...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis