dwatyKNY: TOMOK nak KAWEN dah!!!.. melepas la korg!!!

Friday, March 18, 2011

TOMOK nak KAWEN dah!!!.. melepas la korg!!!

aku nak share something dengan uolls.... share kemendanya???? baca tajuk pun dah tahu apa 'something' yang aku nak share tu........ OK, sape yang minat penyanyi SEJARAH MUNGKIN BERULANG?????? aku tahu ramai yang minat... aku pun minat gak.... hehehe... suka sangat lagu baru TOMOKBIDADARI.... 


sebut pasal BIDADARI.... ni nak habaq la ni.... TOMOK dah jumpa BIDADARI dia... seorang PRAMUGARI.... sumber ni aku perolehi dari HOTFM... BUDAK2 HOTFM sedang sibuk cite pasal benda ni petang tadi.... dengarnya DJ SU ada terserempak TOMOK dgn PRAMUGARInya tu sedang sibuk dekat BUTIK KAHWIN..... pastu sorang pendengar dari SABAH pulak call mengesahkan lagi dan bagitau yang BAKAL ISTERI TOMOK tu ada BAU2 BACANG dengan dia.... 

untuk memastikan lagi kebenarannya... HOTFM call la TOMOK.... dan..... yup TOMOK sendiri mengakuinya.... katanya insyaallah bulan JULAI ni....  OPPSSSS sama dengan NOH HUJAN la!!! .... tambah TOMOK lagi.... dia tak nak TUNANG2 ni.... KAHWIN terus...... WAH!!!! bestnya... dah tak sabar ke TOMOK???? hehehe.... dah sampai SERU la tu...... info lebih lanjut... pandai2la korg guna khidmat pokcik google korg tu... 


ok guys.... happy weekend dan jgn lupa datang ke PUTRAJAYA naik BELON

9 comments:

  1. nak kawen dah ? apasal rasa macam tak melepas apa apa je. haha.

    ReplyDelete
  2. dulu ada minat sikit la...skang tidak lagi...ahaks...

    ReplyDelete
  3. nak kawin dah??
    sampai seru la tu..hehe

    owh..ada tag ye dik..singgah tau..

    ReplyDelete
  4. nasib baek Seksi Bani bukan pompuan hingusan yg tergila2kan tomok.. kekeke...

    ReplyDelete
  5. dwaty!
    sayangggg...tq salu setia dtg belog dilla ! :)
    sory lame tak jenguk..ya Allah...sy busy kalah PM skrg nih... mklumlah bru2 keje kan..
    mwah!

    ReplyDelete
  6. @ HAZARI... sebabg hang lelaki naaaa... tu yang tak melepas... hehehe

    @ WAHIDA... samala kita... minat kat lagu dia je skrg...

    @ NURKASS... ada tag lagi????? ok nanti saya terjah...

    @ SB... yup nasib baik... hikhikhik

    @ IEDA.... yay... peminat FAHRIN rupanya..

    @ LUVUOU... first keja memeng macam tu... by the way, tahniah dah dapat keja...

    ReplyDelete
  7. haha setakat tomok ni. ok gurau je. tapi tu la memang takde pe yang best, lagu pun harap orang buat, takde komposer, hidup segan mati tak mahu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis