dwatyKNY: 1st Contest Anis:Pic Percutian

Wednesday, April 13, 2011

1st Contest Anis:Pic Percutian

salam guys....

dah lama tak join contest...
sebelum ni  aku ada di tag tuk join satu contest... 
hadiahnya agak lumayan juga....
tapi disebabkan cara nak menang tu kena tag seberapa ramai org...
so, aku pun ambil keputusan... bagi chan la kat blogger yang lain...
tapi... hari ini aku nak meringan diri tuk join...
apatah lagi contest yang di anjurkan ialah contest cuti2 malaysia....
aku suka bab cuti2 ni....hehehehe
aku telah di TAG oleh seorang blogger baru merangkap member sendiri... 
amoi ni dah TAG aku bukan sekali tapi rasanya dah 3 kali...
so, untuk tidak menghampakan cik DYANA .. ... aku akan join dear......

syarat2 macam biasala... kena letak banner contest cam kat bawah ni...

aku dah pun follow tuan punya blog ni... harap2 sudila kiranya dia follow I juga... hehehehe

Hah ambik ko besar giler pic ni... aku pilih pic ni coz... aku tau korg tak pernah jumpa lagi tempat ni melainkan korg adalah pemaustatin tetap kat sini, tinggal di sekitar tempat ni ataupun korg memang dah sampai sini..... hehehe..... BALUNG RIVER terletak agak jauh dari bandar TAWAU... mungkin bagi sesetengah org takde yang menarik pun kat sini... yelah, yang ada pun kelapa sawit... tapi bagi aku... tempat ini tetap menarik walaupun agak terpencil...  dengan suasana kampung yang dikelilingi dengan flora dan fauna yang masih terpelihara serta masjidnya yang bagi aku agak unik,  cukup membuatkan aku tertarik.... ditambah lagi tempat ini menyimpan seribu 1 makna buat aku dan family... iaitu arwah abang (kembar 3) disemadikan disini... pic ni diambil ketika kami menziarah pusara arwah pada raya tahun lalu... dimana ketika itu kami beraya sambil bercuti di tempat ini... bagi mereka yang mencintai ALAM SEKITAR ... inila tempat yang sesuai coz, Balung River pernah diiktiraf sebagai Winner of the Sabah Tourism "best nature attraction" award in 2003. 


dan sesiapa yang berminat pun boleh join SINI

23 comments:

  1. wah wah..nice nice..banyak gak yg menarik nie..ponen kepale den nnti..weee..tunggu keputusan lepas 1/5 yup..

    btw tenks yup sudi join and memolo..follow balik..:)

    ReplyDelete
  2. xpenah smpai lg kt sabah..xtau bila dpt gi sana

    ReplyDelete
  3. Cantiklah Dwaty. Kakak pun suka kalau dapat pergi tempat cam gini.... (belum pernah ke sabah)

    ReplyDelete
  4. kalau gi sabah lagi boleh kot singgah sini...

    gud luck dear!!

    ReplyDelete
  5. @ anismelon... jangan pening... hehehe

    thanx yang wish... dan yang tak pernah pegi sabah lagi tu... pegila, tak rugi... banyak tempat menarik kat sana....

    ReplyDelete
  6. wahhh..jauhnye berjalan..khalis baru nak merancang..tak tau ada kesempatan tak nak gi..huuu

    ReplyDelete
  7. gud luck...cantik pic tu....

    p/s: dh tukar popup ye dik..lg senang nk komen...

    ReplyDelete
  8. @NzA
    thanx kat... yup tupun ada sorg blogger yang cadangkan suru tukar popup.. hehehee

    @mykhalisinsyaallah kalau ada rezeki.. pegila... hehehehe

    ReplyDelete
  9. salam..

    harap2 sempat la saya singgah situ bulan 10 ni. :)

    ReplyDelete
  10. thanx @amny

    bulan 10 ni @gadisBunga nak pegi sabah ker??? wah selamat bercuti...

    ReplyDelete
  11. gudlak2..sy pun join jgk.heheee.btw,thx singgah blog sy k..

    ReplyDelete
  12. good luck.. org sabah ye..tak pernah sampai sana tp teringin nk pergi..

    ReplyDelete
  13. wah..kemain pi holiday..g.luck tau dlm contest nih.

    ReplyDelete
  14. gud luck 2 u 2 @アヌム ちゃん~~

    yup saya org sabah bah @Fiqas, jomla datng sabah...

    thanx @zOeY zAu YaH.. hehehehe

    ReplyDelete
  15. aku pon join gk..jom tngok pic percutian aku di oversea..haha

    ReplyDelete
  16. anis na mintak tolong boleh??kalo boleh klik sini..:)

    http://anismelon.blogspot.com/2011/04/bantuan-anda-amat-dihargai.html

    ReplyDelete
  17. wah kemaun kau ibnubaba_04... bagi yang oversea lagi...

    ok dah klik anismelon... wish u gud luck..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis