dwatyKNY: BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


khamis (14 april) - Ahad (17 April 2011)



JOM ramai2 kita gegarkan SEGMEN



yang di cetuskan oleh


dan 


di sokong kuat oleh

50 comments:

  1. membalas kunjungan awak dari segmen ben ashaari gegar lagi..tq awak dan jom follow sesama..kita yang tanda pangkah tuh..:)..

    ReplyDelete
  2. haa gegar kat sini sambil follow..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan juga dwaty... Jom kita gegar ramai2!!!!...

    ReplyDelete
  4. gegarrr kan blog nie..
    jemput join sini:
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

    ReplyDelete
  5. hye geng blogger...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    mcm tsunami....
    gegarkan blog anda
    tebaOOOOmmmMMMMM....

    singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. gegar jgn x gegar...hehe..gud luck semua

    ReplyDelete
  7. gegar balik!!!!!! hahahaha,,
    http://chelan-beby.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. datang membalas kunjungan kamu.
    dan follow-mollow kamu ;)

    ReplyDelete
  9. nak buat kunjungan balas.
    thnx singgah.

    ReplyDelete
  10. dtg membalas kunjungan dr belog abg ben..hehe :)

    ReplyDelete
  11. boley2..silekan.. =)sy gegar blog awak pule... =) follow u suda..salam perkenalan

    ReplyDelete
  12. akak pun nak kasi gegar jugak laaaaaaa akekekeke :P

    ReplyDelete
  13. bergegor2 blog saye yg tak semenggah tu... hehehe.. thanks krn berkunjung...

    jom tengok latest entry kt blog sy...

    Blog KayLizard

    ReplyDelete
  14. salam balas gegarannnnnn...lalallala

    ReplyDelete
  15. hyep...tx lawat blog kite...
    nice blog...=)

    ReplyDelete
  16. guys...thanx coz sudi gegarkan belog saya ni... gegarkan la lagi... hehehehe

    ReplyDelete
  17. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    call it a day?

    top post ;
    ben ashaari gegar lagi

    kau silap besar

    Anwar hadi :)

    ReplyDelete
  18. salam ziarah...

    semoga terus maju dalam dunia blogging ni..:-)

    ReplyDelete
  19. hai... singgh gegar kembali kat sini......... kasiii gegar smpai lunyai..!!!

    ReplyDelete
  20. salam, datang gegar and folow ;)

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan..nak gegar2 jugakk!! Dari saya!! no 18 kump 5!!!! GEGAR !! YAWWRGHH!!

    singgah la ke
    http://nurainajasril.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  22. kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  23. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  24. assalam :D satu geng dari kumpulan 5 ! singgah sini dan follow :)

    ReplyDelete
  25. gegar sini!!
    satu geng..kumpulan 5..^_^

    sy group 5 no 20..

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

    ReplyDelete
  27. satu geng dari kumpulan 5 !! GEGAR SINI dan follow :)

    ReplyDelete
  28. hyeee kita satu geng kumpulan 5...

    jom terjah cni

    http://simanis-cadburylady.blogspot.com/2011/04/kumpulan-5-blog-gegar-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  29. assalam kasik gegar dari geng 9, walaupun tertinggal kapal tetap gegar

    Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

    ReplyDelete
  30. singgah dari blog ben ashaari-puterikatek
    Laman CahayaMata

    ReplyDelete
  31. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

    ReplyDelete
  32. terjah ke sini
    kasi GEGAR!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis