dwatyKNY: first time aku jumpa PARKING RM50..

Thursday, April 14, 2011

first time aku jumpa PARKING RM50..

salam n morning  ualls.... 
wah semnagatnya aku hari ni... hehehehe

ingat lagi tak entri aku BROGA HILL... here i come???? macam2 respond yang aku terima... actually cerita xpdc broga tu  memang dah habis pun... tapi, aktiviti kami selepas itu tak habis lagi... so, entri kali ni ialah kesinambugan ceritera selepas balik dari mendaki broga hill...


dipendekkan cerita... setelah puas berehat, makan dan mandi... kami pun meneruskan agenda seterusnya seperti yang telah dirancang... agenda apakah itu???? Hah!!! korg mesti jeles... coz, korg tengok kat tv jer... aku tengok live... hehehehe... korg pun tengok live ker??? apsal aku tak jumpa??? ooooo... korg duduk yang ada atap tu erk??? patutla tak jumpa.... walau pun cerita ni dah bangas beberapa hari berlalu... aku nak cerita juga... bukan senang nak masuk tempat ni... tengok pic bawah ni ramai giler org yang datang.... 




satu jer yang aku tak puas hati.... parking nak masuk RM50.00 untuk satu kepala kereta... kami semua dah ada 3 kereta so, standby RM 150.00 la jawabnya... ternganga aku sekejap bila diberitahu... memang gila!!!! patutla org suka tengok kat tv jer... ni kalau bukan dapat tiket free takdenya aku nak datang... takkan nak tolak rezeki plak kan... hehehehe...




first time tengok FomulaONE@Sepang teruja beb!!! tapi bila perlumbaan dah start, aku pun dah mula naik bosan.... bunyinya sangat membingitkan... rasa nak terkeluar taik telinga... aku sebenarnya tak minat pun lumba2 ni... coz, nak tunggu habis berapa round tu pun dah boleh meloyakan tekak aku... bosan tahap gaban... tak tau nak buat apa... nak beli makan pun terbantut.. 1 tuperware dah RM 25... air mineral botol kecik dah RM 5... aku lagi rela berlapar kalau macam tu... last2 apa yang aku buat??? tido... hahahahaha... 




bila dah nak habis tu... barula aku pun ikut bangun nak tengok sape yang menang.... satu yang aku tak boleh lupa, beberapa round sebelum tamat... ada 1 kereta yang terbabas pastu dia terbang lalu berhenti... depan mata aku tu!!!!.. mesti pelumba tu geram, yelah, last2 minit terkeluar dari perlumbaan... by the way, korg jangan tanya aku sape yang terbabas, terkeluar atau sape yang menang ok!!!... aku dah lupa (sebenarnya tak taudan ada aku kesah dengan semua tu!!!! hehehehe.


aku memang macam ni... takde SEMANGAT KESUKANAN langsung!!!!

18 comments:

  1. laa tk seronok ke?awat diorang semua bukan main lg nk pergi...

    ReplyDelete
  2. Kite pon tak brape suke lumba kereta ni, mcm main gme da, hehe
    lw wwe layan la gak, keh keh

    ReplyDelete
  3. kenapa kita satu kepala r?? x suka bab2 cmtu.kalo free mmg kena pergi. wakakakakka~

    ReplyDelete
  4. hai dwaty...jom join contest nie...

    http://thisisme-zoelalisa.blogspot.com/2011/04/1st-ga-zoelalisa.html

    ReplyDelete
  5. @Maya Mayana... bagi yang minat tu seronok ler...

    @kAmi dAn mEreKa!!.. game pun saya tak minat.. hehehe

    @Kembang Perawan 3288.. kita memang sekepala..

    @fienaz.. contest??? insyallah kalau takde halangan saya join ya!!! thanx ajak saya, muahhh!!!

    ReplyDelete
  6. huiyo...
    gi tgk formula one tu..
    adehh..parah nih kalau parking je dah 50 hinggit..

    ReplyDelete
  7. wah g negok formula 1 tuh..
    mhl gler parking ek..
    nk tanya nih bingit tak telinga heheheh

    ReplyDelete
  8. siyes weh, aku ckp kat ko..aku ingat aku sorang je tak minat tgk F1..rupanya ko pun boleh geng ngan aku...bingit dan bosan wooo!!!

    ReplyDelete
  9. @nurkass.. tiket free kak.. pegi jer la.. parking 50 tu kami tong2 la... 10 sorg...

    @noor.. of course la binggit sampai nak terkeluar taik telinga...

    @wahida.. banyak lagi yang boleh jadi geng ngan kita...

    ReplyDelete
  10. Best! pecah telinga tak bunyi enjin memvroom2 tu.. hehe

    ReplyDelete
  11. Lain kali kalau nak pergi kena bawa ear-plug.....

    ReplyDelete
  12. @Seksi Bani.. OTAK PUN BERGEGAR...

    @Kakzakie.. FIRST TIME pegi kak z.. so, tak tau...

    @ISARA... salam perkenalan...

    ReplyDelete
  13. telan ayaq liur dik akak nengok rege paking tuh mahal gilossss huhuhu

    ReplyDelete
  14. @MAPPIAU.. tua r kak... banyak boleh beli tu dengan 50... tp takpela bukan selalu.. sekali sekala jer.. hehehehe

    ReplyDelete
  15. perghhh rm50..mahal gila..bek layan dalam tv..dapat tengok meter keta F1 heheh..dahla panas kalau time ia panas..

    ReplyDelete
  16. heheh..nampak ape ek dari tempat penonton?

    ReplyDelete
  17. @Syuxer.. tu ar.. len kali fikir dulu kalau nak pegi.. tp kalau tiket free kena tak pikir kot.. hahahah

    @mykhalis.. nampak apa??? tengok atas nampak langit.. tgok kiri kanan nampak org.. tengok depan nampak bontot org.. hahahaha... nampak kete lumbala...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis