dwatyKNY: letakla LINK... senang aku nak FOLLOW !!!!

Thursday, April 7, 2011

letakla LINK... senang aku nak FOLLOW !!!!

Salam semua.....

macam tak percaya jer.... follower aku dah mencecah 300.... thanx kepada semua yang sudi follow BLOG aku yang tak seberapa ni (aku memang macam ni suka merendah diri).... rasanya aku dah follow BLOG korg semua kan???? APA???? ada yang aku tak follow lagi????  HAH!!! yang tu jangan salahkan aku!!!! dah korg tak letak LINK!!!! macamana aku nak terjah blog korg??? macammana aku nak follow??? sebelum ni aku ada buat TOTURIAL cara nak letak link pada follower picture.... aku ada 1 lagi cara... lebih kurang sama jer.... cuma yang ni lagi cepat dan senang.... caranya macam ni....

langkah pertama
follow blog yang korg suka.... nanti akan kuar macam ni

klik more option

klik add link...
dan letakla seberapa banyak blog yang kamu nak letak!!!

DONE... kan senang!!!
kalau org nak follow pun senang... just klik picture....

........................................................................................................................


Jom berkenalan dengan follower2 bertuah aku..
ada blogger baru, blogger lama pun ada..

follower ke 222


follower ke 234
blogger ni aku rasa ramai yang dah kenal!!!!


follower ke 250


 follower aku yang ke 300


dan inila dia follower aku yang ke 333


sama2 la kita follow memfollow dengan ikhlas.... 

25 comments:

  1. uikkk terima kasih ya... letak akak dalam entri ni... (segan ni)'

    sweet sangat... tak sangka jadi follower bertuah... terharunya..

    ReplyDelete
  2. waa..tahniah ye.. follower da makin ramai..

    ReplyDelete
  3. meriah nye follower.
    huhu..nombo2 yang ditikam tu semua cun2.

    ReplyDelete
  4. tahniah dik..
    semoga ukhuwah ini berkekalan..

    jgn lupa ambil award kat blog akak ye..muahhh..

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniah dik, rezeki sume tuh kan hehehe

    haah la dik, akak pun slalu gak berdepan ngan masalah mane yang tinggalkan link tuh hurmmm

    eh eh ade yang akak kenal la sume2 tuh huhuhu

    ReplyDelete
  6. @ MIA... saya boleh tolong prome jer la wlaupun MIA dah popular pun... takde pe2 nak bagi... hehehe

    @ CIK MOON... tp takla seramai follower cik MOON...

    @ mayana... thanx

    ReplyDelete
  7. @ ARIEF... awak pun apa kurgnya... kenala ambik yang cun2 punya no...hehe

    @ NURKASS... sama2la kita ya...

    @ MAPPIAU... ni dah dua kali saya buat toturial... harap2 dapat membantu yang lain...

    ReplyDelete
  8. congrats my dear.. bestnyer bila kita dapat kenal ramai kawan dalam blog kan.. leh share mcm2..

    ReplyDelete
  9. bagus idea suruh orang letak link tu..... i pun selalu alami masalah untuk buka blog orang yang follow i tapi tak de link

    ReplyDelete
  10. wow!!!! akak dapat jd follower bertuah. terima kasihlah banyak2. Kak ida sangat menghargainya. bukan senang org nak review pasal blog kita...

    terima kasih dik :)
    sayang kamu, muaaaah :x

    ReplyDelete
  11. congrate :)
    thanks taw.. pasni jnji akan jengah blog ni selalu.. hehe.. bkn bodek ni taw.. tp iklas..

    ReplyDelete
  12. yelah, sy pon kdg2 hadapi masalah yg sama. niat dihati nak follow balik, tp x ada link pulak!

    ReplyDelete
  13. tahniah dear, ramainya followers...

    ReplyDelete
  14. @ ADIEYZA... BEST SANGAT COZ BOLEH SHARE EVERYTHING...

    @ IDAZS... sama2... saya masih ingat tau IDAZS follower saya walaupun dah agak lama...

    @ NANA.... nanti saya singgah blog nana gak...

    ReplyDelete
  15. @ TASHA n WIDA... harap2 dorg yang takde likn ni akan letak mula link...

    @ WANA... dah follow wana juga... same2

    @ WAHIDAH... Ala WAHIDAH LAGI RAMAI FOLLOWER... HEHEHEHE

    ReplyDelete
  16. wow!! ramai dah follower awk..:)

    ReplyDelete
  17. alahai...malu lah..blog kite xsberape pon..
    mekaseh dwaty~
    smoge pngikut2 awak bertambah ramai..
    slamat maju jaye lah..cewahhh~

    ReplyDelete
  18. tahniah dikk dah 333 follower ... semoga lebih bersemangat berblog :)

    ReplyDelete
  19. wah, dah ramai.. tahniah ! semoga lebih bnyk lps ne. =)

    ReplyDelete
  20. @ terima kasih semua..... muahhhhh

    ReplyDelete
  21. menarik sangat kerana slumberdek pun ngah mencari tutorial begini. thank dwaty bagi info yg sangat berguna ni.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis