dwatyKNY: SELAMAT HARI PELUK KAWAN SEDUNIA..

Wednesday, April 27, 2011

SELAMAT HARI PELUK KAWAN SEDUNIA..

Assalamualaikum....

untuk pengetahuan korg semua... semalam merupakan HARI PELUK KAWAN SEDUNIA... dj  LEYA HOTFM yang bagitau kat aku... dia tak call, sms pun tak... dia send mesej by RADIO jer... hehehehe... rasanya ramai yang dah tahu, kan???... awat dahi korg berkerut??? ... first time dengar ker???... samala kita... sebelum ni, yang aku tahu dan sambut HAPPY FRIENDSHIP DAY jer... tapi, tak sangka plak ada HARI PELUK KAWAN SEDUNIA... sekarang ni dah macam2 'HARI' yang kita boleh sambut... termasukla HARI TANDAS SEDUNIA... tak kisahla hari apa sekalipun... yang penting baik tuk kesihatan... sesuai tuk semua golongan dan tidak DISALAH TAFSIRKAN....


walaupun dah ter'missed' sehari... rasanya masih belum terlewat untuk kita menyambutnya... pergila jumpa BESTFREN korg tu... peluk la dia... dakapla dia... tapi perlu diingat... jangan ambil kesempatan!!.... kawan yang dimaksudkan ialah kawan rapat!!! bukan kawan songsang (LES@GAY)... bukan juga teman lelaki @ teman wanita... tunang2 pun tak boleh tau!!! tak mau... tak mau!!! BUKAN MUHRIM so HARAM!!!... Hari pelukkan ni ditujukan khusus buat...


kawan rapat sesama pompuan...
dan 
kawan baik sesama lelaki... 

selain tu.....



suami@ isteri yang menggangap 
isteri@suami kawan baik.... 



anak yang menganggap ibu@ayah@adik beradik sebagai teman rapat... 


haiwan yang berkawan rapat dengan haiwan... 
(suka hati aku jer..)


manusia yang berkawan rapat dengan haiwan pun boleh...dah haiwan tu tempat dia meluahkan perasaan... 
kalau KUCING... pelukla KUCING tu...


kalau SINGA... pelukla SINGA tu...

Hah!!!.. SINGA???
Kevin Richardson penerbit filem dokumentari  jer kot yang berkawan dengan singa..


yang ni apa kes???... 
v
v
v
mesti dia terlalu sayangkan kawan rapat 'dia' tu sampaikan tak leh ditinggalkan...
 kalau boleh nak peluk terus... tu yang bawa tidur sekali...
biarla dia... janji dia BAHAGIA...  


Aku pun nak peluk Bestfren akula.. tapi... kami dipisahkan oleh LAUT CINA SELATAN... camana nak peluk???... peluk gambar jer la... tapi... gambar semua dekat FACEBOOK... so, peluk skrin PC la nampaknya... HUH!! takde maknanya aku nak peluk PC... baik aku send mesej atau yang paling mudah WISH la dekat FACEBOOK (perhubungan tanpa sempadan)... 


kepada rakan2 blogger plak.. yang semakin rapat walaupun tak pernah bersua..



tak sabar nak sambut HARI IBU....

20 comments:

  1. smlm friendship day ye..xth pun...byk makna kawan nie kan..

    ReplyDelete
  2. hee..hari peluk kawan sedunia !! cam pelik sgt bunyiknya , nk peluk cik dwanty , leh ? :)

    ish,,yg bukan muhrim tu ! tamo2 tau . hehe .

    ReplyDelete
  3. Erm, pernah dengar berkenaan perkara ni. Siapalah yang cipta event ni ye. Takut ada yang salah tafsir pula nanti.

    ReplyDelete
  4. emm..
    first time dgr..
    erkk..nak peluk sape ek..jap eh..fikir dulu..haha

    ReplyDelete
  5. malam ni tido peluk pc arr..leh tak?

    ReplyDelete
  6. kahkahkah...pict no.2 last tu yg best tu....

    ReplyDelete
  7. balik ni nak peluk hubby lah...hehehe...

    ReplyDelete
  8. prince selalu peluk lappy je la..sebab time tido pun dgn die selalu..hehe..

    salam kenal =)

    ReplyDelete
  9. peluk motor? hahaha

    p/s: sy sekali jer penah gi pesta buku, tak tahan orang bersesak2. tapi tup2 rezeki dpt keja ngan sarikat buku, kena turun padang pulak bertugas... so, merasaler pergi pesta buku kerap2 tahun ni ;)

    ReplyDelete
  10. hi dwaty....meh nak peluk meh...hehe....

    ReplyDelete
  11. alamak terlepas nk pelok seseorang smlm ....:)

    ReplyDelete
  12. HAHAHAHA.... macam2 la korg ni... sape yang nak peluk tu??? meh kita peluk dalam mimpi... tapi yang pompuan jer... yang lelaki... peluk la bini masing2.. bujang??? peluk bantal peluk!!!

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum .. hahaha !
    paluk motor pun ada gak ..
    buang tabiat ke ape .. hehehe :)

    p/s : check my latest entry :) :

    5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

    Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

    ReplyDelete
  14. happy frenship day juga utk kawan2 baru..

    ReplyDelete
  15. rupanya ada hari peluk kawan sedunia yer..
    err kawan dah besar2 ,nanti peluk ada yg kena penampar plak..hehe

    ReplyDelete
  16. happy friendship day to all of y guys.... muahhhhhh :)

    ReplyDelete
  17. unlock iphone 4
    how to unlock iphone 4

    how to unlock iphone 4 unlock iphone 4 unlock iphone 4 how to unlock iphone 4
    _________________
    how to unlock iphone 4 [url=http://unlockiphone421.com]how to unlock iphone 4[/url] how to unlock iphone 4 unlock iphone 4

    ReplyDelete
  18. buy facebook likes cheap
    buy facebook page likes
    buy likes on facebook

    buy facebook likes cheap buy facebook page likes
    buy targeted facebook likes buy bulk facebook fans
    _________________
    buy likes on facebook [url=http://www.podshow411.net/stories/279698/buy_facebook_likes.html#comments]buy targeted facebook likes[/url] buy facebook fans cheap facebook likes buy

    ReplyDelete
  19. buy facebook likes
    buy facebook likes cheap
    buy facebook page likes

    facebook likes buy buy bulk facebook fans
    buy facebook likes cheap buy facebook fans cheap
    _________________
    buy likes on facebook [url=http://www.mynewsize.com/forum/members/erewuoiweuoismith.html#vmessage441]buy likes on facebook[/url] buy facebook page likes buy likes on facebook

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis