dwatyKNY: PUTRAJAYA berpesta lagi (27-29 Mei 2011)

Thursday, May 26, 2011

PUTRAJAYA berpesta lagi (27-29 Mei 2011)

HARI BELIA telah pun disambut pada 15 Mei lalu... namun demikian sambutan besar2an HIMPUNAN SEJUTA BELIA akan diadakan pada 27 hingga 29 Mei ini di PUTRAJAYA... jadi sesiapa yang merasakan diri nya adalah BELIA dijemput datang untuk memeriahkan event ini... yang tak sure status masih BELIA @ tak???? meh sini cheg nak habaq... mengikut AKTA Pertubuhan Belia dan Pembangunan Belia 2007 yang telah diwartakan pada 26 Julai 2007 yang mentafsirkan 'belia' sebagai seseorg yang berumur tidak kurang drpd 15 tahun dan tidak lebih drpd 40 tahun... so, kepada mereka yang dilahirkan pada tahun 1971 - 1996 di anggap sebagai BELIA... yang tidak termasuk dalam senarai... boleh jer datang dan anggapla diri anda berjiwa belia... HEHEHE


apa yang aku dapat lihat... sambutan tahun ini lebih besar daripada sambutan tahun lalu... sebanyak 200 aktiviti akan berlangsung selama 3 hari bermula esok... antaranya ialah...


nak print jadual klik SINI

Kepada budak2 pompuan yang minat GILLER dengan penyanyi dari KOREA... K-pop


"SUPER JUNIOR M" diterbangkan khas untuk memeriahkan KONSERT ARTIS ANTARABANGSA pada 28 MEI jam 9-11 malam di PENTAS UTAMA, Presint 3....


Tidak ketinggalan JOM HEBOH -EDISI HARI BELIA NEGARA 2011 juga akan berada di tempat yang tidak jauh iaitu di Laman 1Malaysia, PRESINT 2, dengan pelbagai program....

Aku sendiri pun tak tahu nak mula dari mana nanti... coz terlalu banyak dah KONOPI yang dipasang... Jalan juga dah banyak yang ditutp... tak percaya... tengokla sendiri gambar2 yang sempat aku ambil pagi tadi....


untuk keterangan lanjut... layari laman web http://www.haribelianegara.org.my/

22 comments:

  1. muat ke tempat tu nak bagi letak sejuta belia?he~~

    ReplyDelete
  2. semua pasal artis jer ni.. tak dak program keagamaan kerrr? kekekeke...

    ReplyDelete
  3. @bujal X... yang tu saya tak sure..tapi rasanya muat kot..

    @Seksi Bani.. ada 200 program.. sok kebanyakannya program keagamaan... sukan pun banyak juga...

    ReplyDelete
  4. ade group k-pop? biar betul! sendatla putrajaya kang..

    ReplyDelete
  5. ada tengok bola final champions league jugak kan pagi nanti?


    My latest entry : Bendera Negara Mengikut Makanan Popular

    ReplyDelete
  6. xaman la putrajaya slma 3hari...hihi
    bnyk jln ttup ek,msti konpius nti...

    ReplyDelete
  7. Wah... kakak tengok khemahnya macam dekat mina masa nak pergi lontar jamrah pulak dah.... Banyak betul....

    ReplyDelete
  8. mcm bestnya bunyinya tu...

    tapi sayang kakD tak dpt p...

    ReplyDelete
  9. huh..
    hebat nampaknya..super junior pun ade..confirm jam nih..

    ReplyDelete
  10. mestilah i join same ke sane nanti!!yeaahh!!=)

    ReplyDelete
  11. wah mmg meriah..eh prince belia jgk ni..nak gi join lah..

    ReplyDelete
  12. wah terharu papa mifz...x sangka masih dalam golongan belia...muahaha

    ReplyDelete
  13. sedih giler nyee time ade kenduri nie la nak wat ari belia..hehehe..huwaaaaaaaaaa xdapat la g...sedihnyeeeeeeeeeee =(

    ReplyDelete
  14. sediakan tenaga yang secukupnya utk bejalan kat tiap bazar yang ada nnt...

    ReplyDelete
  15. lorrr patutla ari selase ari tuh akak pegi pasar tani tuh tengok sepanjang jalan penuh ngan khemah2. Ghupenyer hari belia hahahaha.

    Nampak sangat duk putrajaya nih tido jer kerojenyer hahahaha

    ReplyDelete
  16. meriah giler nih..serbu ramai2

    ReplyDelete
  17. mesti meriah habis ni nnt..
    tapi kesian lak kat org putrajaya, mesti jem dan banyak jalan tutup...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis