dwatyKNY: PUTRAJAYA mula dibanjiri.....

Friday, May 27, 2011

PUTRAJAYA mula dibanjiri.....

semalam aku dah inform kat ualls semua kan???... KARNIVAL HARI BELIA + JOM HEBOH sedang berlangsung di Putrajaya bermula hari ini hingga ahad ini... kiranya aku tolong promosila melalui laman sesawang dengan meneWAR2kan pada semua... so, kepada sesiapa yang takde apa2 program this week di jemput datang demi mencapai matlamat HARI BELIA tahun ini untuk menghimpunkan seramai SEJUTA BELIA...... ok ... jom layan pic (klik tuk besarkan) yang tak berapa cantek di bawah (gelap bukan sebab mendung tapi camera hp aku lupa nak setting) yang sempat aku ambil... iaitu suasana karnival yang sedang berlangsung hari ini...

Pentas Utama yang terletak di Presint 3

SASUKE MALAYSIA antara yang jadi tumpuan ramai...

Inila antara halangan yang perlu ditempuh oleh peserta dalam acara SASUKE dimana pengacaranya ialah JEHAN MISKIN...

antara gerai2 yang mula berjualan..

tengok akk dlam gambar(atas) ni.. apa nama benda yang dia naik tu???

abang ni pun sama... cam best jer...

gerai jualan di sepanjang jalan Presint 3

antara pertandingan yang akan dijalankan esok

UJIBAKAT yang sedang berlangsung 

GERAI jualan barangan AIZAT

menunggu gilaran untuk membeli PEN DRIVE berharga RM1.00..

Tp kena dapatkan CABUTAN BERTUAH dulu baru boleh dapat PEN DRIVE Rm1.00 tu... berapa banyak.. aku kurang pasti coz ada yang kata 100 sepanjang 3 hari.. ada juga yang kata 100 untuk setiap hari selama 3 hari..

dekat tasik pun ada gerai jualan...

suasana di presint 2 iaitu tapak JOM HEBOH 

bas yang akan membawa penumpang di sepanjang jalan karnival...
kalau korg perasan... cuba teka siapakah Menteri yang berada dalam bas diatas??? 

nak tahu apa lagi acara@program yang akan berlangsung sepanjang karnival???
klik SINI


aku tengah bingung ni kat mana nak tunggu bas??? tapi tak sabar plak nak jalan2 kejap kat gerai2 jualan murah... yang naik keta tu... pandai2 la korg cari jalan pulang... hehehe

9 comments:

  1. uihhhh..
    mcm2 ada..sesak barat ngan gerai2 tu..mendung ke kat sana dik..gambar tu cam nak hujan jek..hehe

    ReplyDelete
  2. @nurkass... bukan mendung... hp yang lupa setting... hehehe

    ReplyDelete
  3. dwaty...
    sejuta belia ramai tue, sesak la putrajaya..

    ReplyDelete
  4. wahh.. ramai lah nanti tu..

    ReplyDelete
  5. best nya ni..nk p jauh sangat

    ReplyDelete
  6. perghhh best ada barang2 murah tuh..cam ekspo perdana je..berapa ramai akan singgah sini..

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya berjalan dengan lancar

    ReplyDelete
  8. mesti best kan....i tersgt la jeles ok...

    ReplyDelete
  9. hahaha... atie pndi promote ar.. bareh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis