dwatyKNY: dah 500 lebih dah....

Monday, June 6, 2011

dah 500 lebih dah....

Salam monday blues sume... 

apa yang menarik korg nak share hari ni???? maklumla cuti sekolah!!!... mesti 'macam2 ada' kan??? kejap2 lagi aku skodeng blog korg ok!!!! minggu lalu aku tak pegi mana2... merayap, meniarap dan memerap kat rumah jer... bukan tak nak keluar jalan2 tapi takde org yang ajak aku nak study.... rabu ni ada exam... insyaallah kalau lulus, gaji up sikit... (hai senangnya dalam hati) tapi dengar2 cerita dari akk2 yang dah pernah lalui... nak lulus exam ni agak payah... coz, kena salah 2 jer dalam 40 soklan!!!... buku rujukan kemain tebal kena baca... kalau novel tu aku tak kesahla sangat.... hehehehe... tapi takpela... belum cuba belum tahu... rezeki kita pun Tuhan jer yang tahu.... doakan aku ya.....


topik sebenar... hari ni aku nak review follower bertuah aku... minggu lalu tak sempat nak review... sempat print screen jer... siapakah dia???? diperkenalkan FOLLOWER ke 500 jatuh kepada.... slumberderk.... 


Org berbudi kita berbahasa... org dah follow, kenala follow balik... tapi malangnya sekali aku klik LINK budak ni nak follow... nehiiiiiiii!!! check dekat shoutbox ada!!! tapi salah link plakkk!!!.... nasib baikla... slumberderk ni menggunakan nama samaran yang lain daripada yang lain dimana dia sorg jer kot yang guna nama ni... so, senangla sikit aku nak jejak... 

kepada blogger baru lain yang senasib dan ingin atasi masalah seperti ini... klik SINI kalau nak tahu cara2 nak letak LINK pada follower pic...

korg jengguk2 la juga blogger2 kat bawah ni...

21 comments:

  1. good luck! semoga lulus & gaji naik! ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah dwaty...keep it up...yeahhh....:)

    ReplyDelete
  3. wahhh.
    dah 500..cayalah..
    congrats dear..:)

    ReplyDelete
  4. bestnya dah 500lebih follower...

    good luck for your exam, bestnya dpt naik gaji...

    ReplyDelete
  5. Jawab betul-betul exam tu. Nak naik gaji tak? Kakak doakan dari jauh...

    ReplyDelete
  6. waa.. makin meriahhhh... :D

    GOOD LUCK!

    ReplyDelete
  7. lebih 500 ratus dah...hebat..:)

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya...

    tahniah dah makin meningkat angka tu ye...

    ReplyDelete
  9. Semoga naik gaji :]

    Btw, untungnyaaaaa byk follower ><

    ReplyDelete
  10. tahniah sebab dah 500 blog follower..(:

    ReplyDelete
  11. bertuah sungguh slumberdek.....terharu rasa bila diberi penghargaan begini terima kasih banyak2 buat d waty.

    ReplyDelete
  12. bila dah naik gaji, boleh lah belanja kite, hihi

    ReplyDelete
  13. vavavava tahniah dik dah 500++ pengikut, bertuahnyer si slumberdek tuh, slumberdek jer die jadi pengikut yang ke 500 hikhikhik

    ReplyDelete
  14. wah tahniah..hehe
    TQ follow ek..;)

    ReplyDelete
  15. Hello!
    I just noticed your internet site: Blogger: dwaty when
    I was exploring reddit.com. It looks as though someone enjoyed your blog so much they decided to bookmark it - good
    job!

    Feel free to surf to my web blog - Tweet

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis