dwatyKNY: wordless wednesday # 1 (PULAU MANUKAN)

Wednesday, June 22, 2011

wordless wednesday # 1 (PULAU MANUKAN)



24 comments:

  1. bestnya dapat holiday kat situ..dahla murah..lebih penting,ada pantai..:)

    ReplyDelete
  2. hai dwaty... busy sgt saya ni sekrng, tak sempat nak jenguk kawan2...

    speechless lah phot02 tu... :)

    ReplyDelete
  3. Kalau kakak sampai sana bolehlah dwaty jadi tourist guide....

    ReplyDelete
  4. dah pernah sampai sana...best giler!!

    ReplyDelete
  5. arrr..... hatiku mmg tertinggal kat sabah. ai pegi ngan wahida. best giler kannnnn

    ReplyDelete
  6. pemandangan yg menyejukkan mata n hati akak di pagi nie...

    ReplyDelete
  7. pengsan!naper lawa sgt? nk g jugak huwaaaaa

    ReplyDelete
  8. rakan2 blogger ku sekalian... kalau korg gi SABAH... jangan lupa datang sini tau... BEST!!! tak caya??? CER TANYA @wahida N @NM02

    ReplyDelete
  9. Salan Dwaty..
    hai!!..balik kampung ke?...cantiknyer tempat tu!!..akak tak pernah sampai lagi...

    ReplyDelete
  10. saya sudah sampai sini!.Manukan memang best.sonok snorkling..

    baca juga kisa mendaki ke puncakkinabalu di sini
    http://pyejal.blogspot.com/2011/06/travelog-ekspedisi-puncak-kinabalu-part.html

    ReplyDelete
  11. dwaty, itadakimasu tu ckp bila nk makan... mcm kita muslim ckp bismillah hehe...

    ReplyDelete
  12. waa....canteknyer pemandangan... sejuk mata nengok..

    ReplyDelete
  13. pulau manukan ? macam tau jeeee .

    kak , hmm .. nanti Tia buat tutorial cara nak transparentkan header okey ;)

    ReplyDelete
  14. huuu bes nye..isk
    jeles2..=)

    ReplyDelete
  15. walahhh..
    cantiknye pemandangan tu..
    jelesnye..

    ReplyDelete
  16. wauuu jernihnye air laut tuh, rase nak cekau2 jer sume ikan2 tuh hahahaha

    ReplyDelete
  17. salam awak..fiqra berbesar hati mnjemput awk join contest fiqra ;) tq yea


    http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

    ReplyDelete
  18. tak pernah dengar pun name pulau tu.. tapi memang cantik.. =)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis