dwatyKNY: apa jadi dengan budak2 drama JUVANA???

Tuesday, July 19, 2011

apa jadi dengan budak2 drama JUVANA???


berakhirla sudah cerita budak2 JUVANA... yang bersalah dah pun tertangkap... 
selama 13 episod bersiaran... aku jadi penonton setia... 
walaupun ada 2 episod termissed....
 bagiku takde masalah... tonton.com kan ada... 
yang masih belum berkesempatan menonton episod akhir...
korg juga boleh tengok kat sini....


PERSOALANYA sekarang....
akan ada kah JUVANA ke2????
Aku rasa takde kot... 
coz diakhir rancangan.... iaitu 10 tahun kemudian....
budak2 ni dah pun bebas dan telah menjadi org yang berguna....
walaupun agak lucu kedengaran... tapi dorg tetap berjaya...
korg ingat lagi tak dorg ni jadi apa???
meh sini aku gitau...
tapi korg jangan gelak tau!!!!!

kita bermula dengan tenaga pengajar....

CIKGU ZAKIAH 
dilantik menjadi WARDEN Sekolah Wira Bakti..



DAIM plak menjadi salah seorg GURU yang mengajar di Sekolah Wira Bakti...
KOMENG juga berkhidmat di Sekolah Wira Bakti tapi bukan sebagai guru sebaliknya sebagai PENGAWAL KESELAMATAN...

FIT@ABE telah menjadi PELAKON TERKENAL...
PANJANG tak kurang hebatnya... ketinggian yang dimiliki melayakkan dirinya menjadi MODEL MAJALAH... 

GABAN telah menjuarai MOTORCROSS... (kalau tak silap gaban ni mat rempit

jika GAJAH berjaya menjadi 
PENGURUS zoo negara

KICAP plak jadi PERGURUS restoran... 
(dah nama pun kicap... hehehe)
kawan baik DAIM.... 
APEX yang paling berjaya
kerana menjadi TOKOH KORPORAT...

manakala musuh ketat DAIM....
BOTAK telah bergelar PENINJU ASIA...
dan yang last sekali bapa AYAM...
walaupun tidak dimaklumkan Ayam ni kerja sebagai apa... tapi dia tetap berjaya kerana telah menjadi SUAMI BERJAYA ANAK LAPAN... hehehehe

25 comments:

  1. sambungan xsure ade ke x...tapi akan ade movie citer ni..

    ReplyDelete
  2. tp ramai yg kata akan ada sambunga.. tp kalau dh lepas 10 thn, nak sambung apa lagi kan.. tp citer ni mmg best!

    ReplyDelete
  3. hahahahaaha malam tadi pun akak dah terguling2 gelak tengok profile masing2 lepas seploh tahun.

    Ayam giler dahsat oooo anak lapan tuh akekeke

    tapi ape2 pun juvana memang best, akak pun tak pernah missed sume episod die hiks.

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. rekaan semata2 kah ini?

    terlepas la episod smlm. nnt nak skodeng tonton lah

    ReplyDelete
  5. cikgu aripin jd ape??????????warden raja?cikgu azmi???kedah?? cikgu jenab?minah jendol?

    ReplyDelete
  6. hey budak mar... yang lain2 tu tak penting... tak dapat dikesan... si raja ngan azmi tu masuk penjara... cikgu aripin tak dapat dikesan!!!! hahahahaha

    ReplyDelete
  7. dari gaya buat entry nih sudah cukup membuktikan yg akak mmg peminat tegar juvana nih...

    * Harry Potter terbaik...pergi la tgk yer..:)

    ReplyDelete
  8. hahha semalam tgk..xblh blaa

    tp memang best la juvana...;p

    ReplyDelete
  9. rasa2nya mcm ada sambungan la...hehehe...hebat plak budak2 juvana semuanya dah berjaya ya...jgn pandang lepa sebelah mata tau...TUan Raja...

    ReplyDelete
  10. botak jadi peninju asia..memang sesuai..(:

    ReplyDelete
  11. prince pun layan cite ni sbb mmg best..ending die pun ok..so terbaek la..hihi

    ReplyDelete
  12. serius...tak boleh blah...hahaha..apek..tokoh korporat? cam lawak jek///yg len2 tuh kena lah ngan nickname...

    ReplyDelete
  13. giler la ayam. hahaha

    10 tahun kemudian dah 8 anak.

    ReplyDelete
  14. DWaty..
    Drama yg penuh dengan pengajaran....betapa kita tak boleh percayakan orang....:(

    ReplyDelete
  15. ramai erk peminat cite nie..adeh..anis selalu bukak tp tak tengok pon..

    ReplyDelete
  16. hahahahah ye ke itu kerjaya dorang masa akan datang..cam kelakar je heheh

    ReplyDelete
  17. haha kira semuanya jadi orang berguna la yer..
    mmg best citer ni,lain dari yang lain,
    patut dicontohi ni tidak asik2 crita cinta,hantu,cinta,hantu..

    ReplyDelete
  18. haha
    yang last tu tak leh blah..
    mmg berjaya..

    ReplyDelete
  19. harap ada movie..amin :) ..suke gila dengan botak !!!arrr!!hehe..tq singgh blog fara.. :)

    ReplyDelete
  20. singgah sini follow...hihihi

    kelakar ler pasal kes juvana tue...

    ReplyDelete
  21. betul ke itu kesudahan nye sebab kite x dpt follow..tpi cm kelakar la ending dia..hehehe..

    ReplyDelete
  22. ada juvana 2....28.4.2014 start shoot...nantikan plakon top sprti pekin,nad zainal n wan hanafi su di juvana 2....(if i am not mistaken)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis