dwatyKNY: HMC PHLOW + ECX = JABBAWOCKEEZ

Tuesday, July 5, 2011

HMC PHLOW + ECX = JABBAWOCKEEZ

korg pernah tak dengar nama kumpulan kat sebelah ini???? <<<<<<-- budak2 yang minat menari mesti tau punya... aku tak berapa suka menari tapi aku suka tengok org menari... especially tarian HIP HOP...


kumpulan JABBAWOCKEEZ ni berasal dari SAN DIEGO, CALIFORNIA... mula dikenali selepas memenangi rancangan realiti tv AMERICA'S BEST DANCE CREW musim pertama pada tahun 2008 (sila betulkan kalau aku silap)... mereka juga dijemput tuk menari dalam movie STEP UP sbg penampilan khas... jom layan tarian2 yang dipersembahkan dalam merebut gelaran JUARA...




Tak puas??? kat bawah ni ada lagi sambungan...



tak sabar nak tengok the finale of SHOWDOWN 2011 malam esok... sapela yang akan menang??? 4 kumpulan yang bertanding... aku suka HMC PHLOW dan ELECOLDXHOT.. kedua2 kumpulan ni menari ala2 JABBAWOCKEEZ gitu... bezanya dorg tak pakai topeng... tapi, BOUNCE STEPPERZ pun best gak... RUKUSTEP tak kurang hebat... ermmmmm??

8 comments:

  1. baru je tgk dorang collaborate. HMC + ECX = superb!!!

    tak sabar nak tengok malam esok!

    ReplyDelete
  2. hmm.. tak pernah ler pulak layan benda showdown ni.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Alahai dwaty kakak ni jaraaangg benar menonton tv. Sebab itu banyak tak tahu program tv...

    ReplyDelete
  4. hehehe tak pernah dengar, tak pernah tengok, tapiii akan cube di terjah tengok jugak nanti hehehe

    ReplyDelete
  5. HAHAHAHA... dah agak... saya ni Seksi Bani,Kakzakie dan MAPPIAU tertengok pun coz dah takde rancangan lain yang boleh ditonton... tu yang layan jer...

    ReplyDelete
  6. hehe..first time dgr kump. dr california ni..yg showdown tu tgk..
    HMC tu mmg best..rukustep pun best..

    ReplyDelete
  7. ermm pertama kali jugak tengok kumpulan jabbawockeez tu..terbaik la dancing dorang..suka fiq tengok..hihi..fiq harap malam ni punya showdown hmc phlow menang..hihi.

    ReplyDelete
  8. @afiqazizan,@nurkass... ecx yang menang... mengharap juga HMC menang tp kena terimala coz, ecx pun best...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis