dwatyKNY: wordless wednesday # 6 (TERKENA LAGI)

Wednesday, July 27, 2011

wordless wednesday # 6 (TERKENA LAGI)

MALAMNYA... aku tengok TRANSFORMER
ESOKNYA... aku dapat...


SEKARANG... apa pun tak leh buat
SEKEJAP LAGI... nak gi klinik
AGAK2 KORG... boleh dapat MC tak???

18 comments:

  1. Dwaty..
    Sah2 dapat MC..he..he..

    ReplyDelete
  2. wah dpt mc lh yer sis mcm nie..

    ReplyDelete
  3. dapat la dik oiii...ketumbit pun leh berjangkit tau....hai boleh berjangkit ka?hehehehhe....

    ReplyDelete
  4. tgk transformer tros bertransform..ni mesti mengintai org mandi..eceh gurau jer..ade kaitan ke ngintai dgn ketumbit..lu pk la senirik..

    ReplyDelete
  5. Kakak rasa boleh dapat MC kalau serious... Tapi ketumbit ni tak jangkit bukan macam sakit mata...

    ReplyDelete
  6. tgk transfomer...hehehe..
    org2 tua ckp..kalau skodeng org kene ketumbit..

    ReplyDelete
  7. ape pun tak boleh hehe

    tak suka kena ketumbit huhu

    ReplyDelete
  8. semopga cpt sembuh dari ketumbit tu..

    ReplyDelete
  9. hiris bawang putih lepas tu taruh di area ketumbit tu,ada pedih sikit tapi cepat surut ketumbit tu...

    ReplyDelete
  10. org2 tua cakap ketumbit ni sbb suka intai org... erk? hehehe...

    get well soon.. ~

    ReplyDelete
  11. boleh mc,moga cepat sihat okay,ngintai org ke? ahaks...

    ReplyDelete
  12. ce tuam dgn bawang putih...

    jg diri yea...
    pantang mkn tu...
    ;p

    ReplyDelete
  13. mesti dapatnyer mc..

    moon pon slalu gak kena ketumbit...dlm setahun tu..mesti kena 2 ke 3 kali.. thn ni je dah tentu 2x kena..huhu... xsuka...

    ReplyDelete
  14. msti dpt kot mc.sakit ni bnda ni..get well soon ya..

    ReplyDelete
  15. muka terus lain bila dah kena ketumbit nih . adoyai ..

    ReplyDelete
  16. first... AKU TAK DAPAT MC... manyak kedekutla MA tu....

    second... sampai hati korg kata aku skodeng... msts ni terkejut kot... tetiba masuk panggung kena pakai spec... 3D la katakan... hehehehehe

    ReplyDelete
  17. lagi info tentang ketumbit di SIHAT SELALU - Radang Punca Ketumbit

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis