dwatyKNY: wordless wednesday # 5 (suka hati akula!!!)

Wednesday, July 20, 2011

wordless wednesday # 5 (suka hati akula!!!)


at least aku pakai!!!! kau ada pakai???

31 comments:

  1. pakai timba lagi stylo~haha~~

    ReplyDelete
  2. padanan yg bagus..boleh mengelakkan ex-cident sbb warna helmet ngan baju terang..:)

    ReplyDelete
  3. ahaha helmet hanya tuk perhiasan atau aksesori motor dia je kut hehe

    ReplyDelete
  4. a'ah kan..janji pakai...kihkih :P

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. kelakar la gmbr tu.. asal ada jer..

    ReplyDelete
  6. kehkeh...jadiknya apa motif bawak helmet tu...adoi la....

    ReplyDelete
  7. Sibbaik x modified buah tembikai buat helmet..hehe

    ReplyDelete
  8. helmet die xsehebat timba tu kot..timba tu lagi cntik design die..haha

    ReplyDelete
  9. ha.ha.ha...kalau jatuh makin brkecai...

    ReplyDelete
  10. helmet baru beli.. sayang nak pakai.. huhuhu..

    ReplyDelete
  11. hi slm knl..mama singgah n follow:)

    ReplyDelete
  12. HAHAHA KO HADEE???
    KEJADAHNYER TUHH

    ReplyDelete
  13. salam...sy dpt nombor cantik...yg ke-567..hehehe...

    ReplyDelete
  14. hahaha...teringat cerite tari tirana dolu..weeee..pakai baldi..ngeee

    ReplyDelete
  15. Dwaty..
    Ha..ha..akak rasa dia pakai "baldi" tu pasal ada penyangkutkan...senang sangkut kat dagu...tapi sekurang2nya dia pakaikan..:)

    ReplyDelete
  16. haha gambar tu lucu! :)

    btw,
    boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni x? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    GA ni memerlukan komen terbanyak utk jadi pemenang. So, tlgla bantu saya :) tq sgt2

    ReplyDelete
  17. aduhaiiii bekas cat tuh lagi gagah perkasa dari helmet kah? hahahahaha

    ReplyDelete
  18. dier lg sygkan meter moto dr kepala dier..
    sbb 2 pkaikan helmet kt meter moto..mcm2..

    ReplyDelete
  19. hahahhaha..mungkin dia ingat lebih hensem bila pakai timba hahahah...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis