dwatyKNY: aku nak wish SELAMAT HARI RAYA ni..

Tuesday, August 23, 2011

aku nak wish SELAMAT HARI RAYA ni..

السلام عليكم
Assalamualaikum



u alls balik kampung nanti hati2 tau..
yang naik kereta sendiri tu...'biarla lambat asal selamat'
tapi yang naik pengangkutan awam... 
jangan buat2 lambat...'biarla cepat janji sempat' 
coz lambat nanti kena tinggal....


24-110911

47 comments:

  1. selamat hari raya kat awak juga

    selamat pulang ke kg

    berhati2 ye

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya..heee..raya jemput dtng rumah..

    ReplyDelete
  3. Selamat pulang berhari raya Cantik Kad Raya dwaty
    Mohon ampun & maaf juga
    Moga kita berjumpa lagi

    Selamat Hari Raya!!

    ReplyDelete
  4. Slmt Hari raya AidilFitri dr abg juga..mtk maaf klu terkasar bahasa.
    slmt bercuti n enjoy yr raya yer..take care

    ReplyDelete
  5. Salam Dwaty..
    Akak pun nak ucapkan Selamat Hari raya buat Waty...semoga selamat sampai ke sabah dan bergembira di lebaran nanti...maaf andai ada tulisan yg.menyentuh rasa...

    p/s Cantik kad raya Waty...:)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya juga....
    hati2 dijln raya....

    ReplyDelete
  7. cantik kad raya ni...teringat masa sekolah rendah dulu..beli kad raya ..lepas tu fikir nak tulis apa...dah tulis baru sent(byhand hehe)..

    Selamat hari raya..('',)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya kepda rakan blogger, dwaty.. :D

    ReplyDelete
  9. Amboi! Dah bercuti ke? Selamat Hari Raya. Di saat kita riang menyambut Aidilfitri, ingatlah mereka yang susah juga ye?

    ReplyDelete
  10. wahh bestnya nak balik kg dh... selamat hari raya, take care k... jgn lupa cerita malam raya pasal raya dan sebagainya huwaa patik tak balik ok sadisss...

    ReplyDelete
  11. Dwaty : Selamat hari raya dwaty..jaga diri baik2 taw...:)

    ReplyDelete
  12. Selamat hari raya tuan blog.salah silap terkasar bahasa di alam maya ni harap dimaafkan. Semoga perjalanan pergi dan balik selmat hendaknya.bestnya dah cuti tu...;p

    ReplyDelete
  13. wah panjang kad raya nie .. banyak amanat .. pueh akak baca ekekek

    selamat hari raya jugak dik ! ... semoga selamat perjalanan mu pergi dan balik :)

    ReplyDelete
  14. prince pon mohon ampun maaf ye dan slmt hari raya jugak..semoga raya kali ni disambut dgn kesyukuran dan kegembiraan...xdpt tgk ucapan raya prince nnt..prince ingat nk post hari jumaat..hihi

    ReplyDelete
  15. hahaa . betul tu kak . yang naik pengangkutan awam sila jangan berlambatan kalau tak nak kena tinggai ..

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya...

    ampun dan maaf andai ada tersalah kata sepnjg kita berblog...;_)

    ReplyDelete
  17. slmt ari raye gak..maaf zahir batin :D

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti & selamat bergumbira~ horray horray~ ^^

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya..semoga berbahagia di hari raya nnt..

    hati2 d jln raya =)

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya..kad raya ak mane??hahaha

    ReplyDelete
  21. cantik dear... =)

    selamat hari raya jugak... =)

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya dear.. maaf if ada tersalah bahasa or silap di mana2 yer..

    ReplyDelete
  23. selamat hari raya aidilfitri juga buat awak..



    http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html

    ReplyDelete
  24. wah dah cuti ye akak hehe,selamat hari raya gak :)

    ReplyDelete
  25. selamat hari raya..:)..hati2 balik kampung tu,akak..

    hahaha liputan celcom memang terbaik punya...;p

    ReplyDelete
  26. aduh cantiknya kad entry cenggini... heeeeeeeeeeee... selamat hari raya untuk adik gak... semoga selamt dalam perjalanan ke kampung...

    ReplyDelete
  27. Selamat Hari Raya Dwaty...
    Semoga ceria di hari raya nt..

    ReplyDelete
  28. selamat ari raya cik dwaty.. maaf zahir dan batin ye =)

    ReplyDelete
  29. Balik kampung naik keretapi
    Keretapi pancit tukar naik lori
    raya tahun ni pasti meriah sekali
    salam aidilfitri diucap dari hati ..:)

    ReplyDelete
  30. betul2~

    salam lebaran ya..^^!
    maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  31. selamat hari raya, maaf andai selama berblog ada yang terkasar

    ReplyDelete
  32. slmt hari raya...semoga hapi selalu...

    ReplyDelete
  33. Segenap Keluarga Besar Ejawantah's Blog mengucapkan selamat hari raya Idul Fitri 1432 H.Taqobballahu Minna wa minkum. Mohon maaf lahir dan batin.

    Semoga segala amal perbuatan kita di bulan suci Ramadhan diterima disisi Allah SWT dan kembali kepada fitrahnya.

    Seiring salam dengan kerendahan hati kami berharap sudikiranya sahabat menjemput kartu ucapan dari kami di
    http://ejawantahnews.blogspot.com/2011/08/kartu-lebaran-idul-fitri-1432-h-untuk.html#comments

    Sukses selalu dan salam untuk keluarga.
    Salam
    Ejawantah's Blog

    ReplyDelete
  34. selamat hari raya my dear...

    masih cuti lagi kah?

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana sudi melapangkan masa melayari AZLIYACOLLECTION.BLOGSPOT.COM

    Apa itu SAUNA OZON INFRARED dan kebaikannya kepada anda

    http://azliyacollection.blogspot.com/2011/09/sauna-ozon-infrared.html

    ReplyDelete
  36. Amboi... panjangnya bercuti dwaty. Rindu dah kakak. Masih bercuti atau busy, maklumlah baru naik kerja....

    ReplyDelete
  37. Thank You for looking at this website. Please allow me to have the possibility to express my satisfaction with acid reflux disease Treatment. They offer professional and fast support. Please see this : [url=http://acidrefluxtreatment.posterous.com/]acid reflux cough[/url].

    I like acid reflux surgery information, You will too.

    Acid Reflux Treatment - Children links


    [url=http://sidneymoreno1025.jaiku.com/presence/c3541183be5a4dd1b108d03cc4277a02]treating acid reflux[/url]

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis