dwatyKNY: Alhamdulillah... REZEKI lagi.... tapi...

Wednesday, August 17, 2011

Alhamdulillah... REZEKI lagi.... tapi...

Assalamualaikum

Beberapa hari yang lalu... aku n the geng (cik P, cik M, abg E) buka puasa dekat BAGAN LALANG... jauh tu memangla jauh...  tapi nak makan SEAFOOD punya pasal kami tak kesah... aku lagila tak kesah coz Abg E yang ajak dan belanja sekali... hehehe... dalam perjalanan yang mengambil masa sejam tu, macam2 topik yang kami 'bincangkan' termasukla satu topik yang 'baik punya'....


takkan nak beli tudung... RM 250 tu!!! 
setakat tudung baik aku beli sendiri..



Abg E tu memang pemurah orgnya... tak kedekut... 
dia suka belanja semua kawan2 dia... bila aku URGENT nak guna duit... 
diala yang jadi BANK EMERGENCY aku... tapi aku bayarla balik.. 
dia belanja kami ni pun mungkin sebab BUSINESS dia MASYUKKKK!!!! 
cuma aku tak berkenan tang SYARAT tu... cam saje jer nak menguji....
 takpe... yang penting Abg E ni sorg yang 'berpegang pada janji'

22 comments:

  1. waaa baiknyerr.. murah rezeki dia kalau suka bantu org..murah hati belanja org lain..

    kalo moon... cari jubah gak..

    ReplyDelete
  2. wow..baik nye abg e tu.. nak jadi kawan baik abg e jugak..

    ReplyDelete
  3. Dwaty..
    Baiknya Abang E tu...murah rezeki dia...
    kalau akak, akak suruh waty beli handbag...boleh pakai lama...:)

    ReplyDelete
  4. James Alexander.. hari tu ada gak gitau nak beli gelang emas... tapi cancel..

    ReplyDelete
  5. salam, dah buat persiapan raya?

    ReplyDelete
  6. sgt pemurah abg E tu..semoga dimurahkan rezeki beliau selalu..

    hmm beli ape yer.kalau bley beli byk2 senang sket kan nk pk,nie satu je..akak pun takde idea hehe

    ReplyDelete
  7. wah best abang E tuh..akak kawen je dia tuh..susah nak cari laki yang baik hati,pemurah plak tuh hehe..

    rm250??

    akak beli je hamper yang bernilai lebih kurang rm250 tuh..kira campur aduk pahtu wat hamper hehe..

    ReplyDelete
  8. perghhh satu item je??kalau gitu jawabnya..penapis air la antara listnya hehe..

    ReplyDelete
  9. kenapa budak tu pakai songkok ayam...?

    ReplyDelete
  10. lau bunga bunga nak beli jubah yang 250...hehehe..

    ReplyDelete
  11. wah best nyeeee!!hihi.beruntung betol awk.

    ReplyDelete
  12. Dawty kirim salam abang E yg pemurah tu. Kakak cadang dwaty beli set tempat bekas kuih lengkap dgn gelas tu harganya tempat kakak 250/- ngam dgn budget dia... tak tahulah di sana... Hehehe.... kakak kalau mencadang bukan main kan...:)

    ReplyDelete
  13. kalau akk, akk beli handbag or purse.. last pilihan adalah baju, buat tmbh koleksi raya..

    baik betul abg E tu kan..

    ReplyDelete
  14. kenapa lorry ni tetiba stop tgh jalan ? .http://gilamodified.blogspot.com/2011/08/kenapa-lori-ni-tetiba-berhenti-tengah.html

    ReplyDelete
  15. wah.. menarik..

    moga semakin murah rezeki abg E tu ye.. ;)

    ReplyDelete
  16. Amboi... amboi... amboi... baik ada makna tu, fewwwit!

    ReplyDelete
  17. 250...??erm...kasut, purse, spek mata,

    ReplyDelete
  18. best gile orang blanje macam tu.RM250 agak mahal tu utk dibelanjakan...belilah handbag wat koleksi handbag sedia ada.boley bawak g keje..;p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis