dwatyKNY: cuti sudah habis bro.....

Monday, September 12, 2011

cuti sudah habis bro.....

السلام عليكم

ku pandang kiri makcik2 semuanya sibuk...
ku pandang kanan pakcik2 asyik berdialog...
lamanya aku tak jengguk FACEBOOK...
lagi lama aku tak update BLOG....


Wahhhhhhhhhhh... giller sakan aku cuti tahun ni.... dah tercatat dalam diari aku HARI TAHUN INI DALAM SEJARAH... coz, selama aku berkerja... tahun ni la aku cuti KAW2 punya!!!... saje nak balas dendam... yelah, sebelum ni, asyik akuuuuu jer yang kena bertugas awal setelah 3 hari beraya... asyik akuuuuu jer yang kena tunjuk muka awal... tahun ni... ambik ko.... eh silap... ambik aku raya sakan... hehehe.... korg cari aku ker???? rindu la tu!!! terima kasihla banyak2 coz still ingat kat aku... aku pun rindu kat korg... ahakzzz...


2 3 minggu aku bercuti... macam2 spekulasi yang ditimbulkan oleh member2 kat office... yang tak tahan tu bila ada yang kata aku dah KAWEN LARI ke NEGARA JIRAN !!!... ada ke patut??? yelah... dorg call2 aku tak angkat... dorg mesej aku tak balas.... tu yang buat andaian melulu... siap POST dekat FB lagi tu!!! takpe... aku maafkan... coz dorg tak tahu HANDPHONE aku bikin hal time RAYA... bila HP dah O.K... LINE plak K.O... malas nak pikir... aku biarkan jer la... balik kang aku balas... tu pun kalau aku ingat.... hehehehehe


aku sebenarnya baru habis meeting pagi tadi... so, sekarang aku nak selesaikan kerja2 yang tertunggak dulu... eh??? ada ker??? masa aku sampai pagi tadi, aku tengok meja aku clear jer... sama dengan masa aku tinggalkan dulu... yang ada atas meja aku pun ni....
VVVVVVVV
VVVVVVVV
VVVVVVVV
VVVVVVVV
VVVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVVV
VVVVVVVVVV
VVVVVVVVV
VVVVVVVV
VVVVVVV
VVVVVV
VVVVV
VVVV
VVV
V

Sukenyerrr.... ada org BAIK HATI bagi aku KUIH RAYA dan SAMPUL...
Geramnyerrr..... aku dah CUTI baru nak BAGI....
agaknyerrr.... kalau simpan tuk RAYA HAJI... OK tak???? 

19 comments:

  1. tak okeyh!
    bagi kat i jewk..
    raya ada lagi..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. sampul tu ok kot simpan,klu kuih x ok,mkn terus hehe

    ReplyDelete
  3. uiii lamanyer cuti? ini cuti raya ker cuti sabbatikal ni? hehehe...


    nak kuih siput tu seket..

    ReplyDelete
  4. Amboi! baru hari ini masuk kerja dwaty? Betul-betul balik kg beraya.... selamat kembali bekerja dan berblog...:)

    ReplyDelete
  5. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. dh la cuti panjang....dpt kue ciput lak tu..rezki2 tu

    ReplyDelete
  7. blogwalking sambil kunyah kuih batang buruk

    ReplyDelete
  8. memang sungguh2 raya dik niee !!!

    ReplyDelete
  9. I like kuih ciput yum yum... Rezek syawal... Lawak la ada yg ckp lari ke negara jiran tu huhu

    ReplyDelete
  10. ahahaha xper rezeki lepas cuti raya ok ;p

    ReplyDelete
  11. Nak smpan smpai raya aji lemau tu takpun dh licin...hehe..Selamat hari Raya :)

    ReplyDelete
  12. simpan sampai raya haji??tengik tu..

    ReplyDelete
  13. hi dwaty
    selamat hari raya
    suke sgt dgn kuih yg dlm balang tinggi tu... time raya je jumpa..

    thx for drop a comment at my blog.

    ReplyDelete
  14. xyah la simpan tuk raya aji..mai ajak prince tlg makan kan..hehe

    ReplyDelete
  15. apa salahnya...makan lah kuih tu..nak tunggu raya lagi kenapa..hehe

    ReplyDelete
  16. sedapnya kuey die.. nk3 seket.. =)

    jom baca sat..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

    ReplyDelete
  17. op coz arr rindu.. slalu buka blog nie.. tgk2.. xhupdate.. aikk..lamanyer cuti..hehehe :p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis