dwatyKNY: esok DEEPAVALI !!! nak pegi mana??

Tuesday, October 25, 2011

esok DEEPAVALI !!! nak pegi mana??

Assalamualaikum n Namaste...

guys...
korg ingat lagi ENTRI aku last week... yang aku minta pendapat korg...
sama ada nak terima @ tolak kursus dekat Port Dickson tu...
98.1% suruh aku terima...
coz bukan senang nak dapat kursus jauh2...
lagi2 tempat pelancongan...
tapi kan guys...
aku terpaksa TOLAK...
first... coz aku tak beranila pergi 'sendirian berhad' by public transport...
second... coz terlalu banyak perhentian...so, takut tak sempat...
cuma tak la sampai '7 perhentian'...
dan yang ke 3... coz aku dioffer kursus lain...
kursus yang lagi DEKAT..
lagi CEPAT...
dan dijamin SEMPAT...
semalam dengan hari ni....
aku tengah kursusla...
esok plak... CUTI!!!!
Yahooo.com!!!


so, korg nak pegi mana esok???
apa??? BATU CAVES???
korg pun sama dengan budak2 kat office ni...
ada ker nak pegi BATU CAVES !!!
BATU CAVES tu bukan untuk sambut THAIPUSAM jer ker??

lantak korgla...
nak gi BATU CAVES ker...
BATU BURUK ker...
even BATU GAJAH pun go head...
esok...
kalau takde aral melintang....
aku nak main BATU SEREMBAN jer kat rumah... hehehe


HAPPYlah dwaty

14 comments:

  1. esok deepavali.duduk rumah layan hindustan,

    ReplyDelete
  2. bersama2lah kita tgk tv sampai lebam...

    ReplyDelete
  3. Dwaty...
    Tak pe...jauh dekat tak kisah, janji kursus penuh 7 hari...:)

    esok akak dah ada program untuk manjakan diri ini...he..he..

    ReplyDelete
  4. esok adalah hari cam biasa..lepak2 kat umah..online terjah blog kekawan hehe..

    ReplyDelete
  5. esok nak g jalan2 cari makan..heheh..

    ReplyDelete
  6. cuti?? layan bantal je kat umah hehehe

    ReplyDelete
  7. cuti depavali ni sy g langkawi ngn ank2 murid..hehe

    ReplyDelete
  8. sy dok umah je...rumah ku syurga ku...hehe

    ReplyDelete
  9. cuti deepavali ni saya duduk rumah saja..:)

    ReplyDelete
  10. wakakkaka...ila cuti pun macam xcuti sebab xdk kelas jugak..ehhehe


    duduk bilik ja...sob3...

    ReplyDelete
  11. ekekke yg penting kita cuti gak kan dik ! :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis