dwatyKNY: macammana nak pergi PORT DICKSON???

Tuesday, October 18, 2011

macammana nak pergi PORT DICKSON???

aku diTAWARkan kursus selama 3 hari... 
bertempat di...
distinasi pelancongan yang aku tak sampai lagi... 
dan teringin sangat nak pergi...

malangnya...
pengangkutan tak disediakan...
aku kena pergi sendiri...
tapi aku sendiri pun takde kenderaan...

esok...
aku dah kena beri kata putus...
nak TERIMA @ TOLAK...

kalau aku TOLAK...
susah nak dapat kursus lagi...
dan aku plak perlukan sehari lagi kursus...
untuk memenuhi syarat 7 hari berkursus bagi kakitangan gomen...

kalau aku TERIMA...
aku kena pergi sendiri...
menggunakan pengangkutan awam...

so...
warga PORT DICKSON..
orang NOGORI...
atau sape2la....
AKU PERLUKAN BANTUAN KORG...
tolong bagitau aku...

macammana nak pergi Port Dickson
dari Putrajaya KL by public transport???

ker...
aku TOLAK jer tawaran tu???

13 comments:

  1. naik bas.. :P ada jek bas pergi sana.. xpon.. naik cab ler.. jenuh lar nak bayar..huhu

    ReplyDelete
  2. dlm dilema ya..kite pun x reti nak advice sbb x biasa ngn public transport g sana..

    tp sayang nak tolak uh~

    ReplyDelete
  3. sy pn x penah smpai port dickson kak..

    btw..selamat berkhusus..sy benci giler klu kena kursus lama2..hehe

    ReplyDelete
  4. Dulu kitaoran selalu anjurkan kursus kat sana senang jer org yg pergi sana,, hehehe.... zie pun tak pernah sampai... maybe ada teksi tu...

    ReplyDelete
  5. klu smgt nk pergi, naik je bus tapi make sure bus tu pergi ke situ la...klu drive pon dekat je..sejam je..

    ReplyDelete
  6. Dwaty,
    Pegi le....seronokkkkk...sambil kursus boleh jalan - jalan... akak pun dah bertahun tak sampai sana....:)

    ReplyDelete
  7. awat x ambil bas ke seremban then transit ke PD dengan teksi ke..

    ReplyDelete
  8. thanx guyz.... memang rugi kalau tolak... plus... saya teringin nak gi PD... tapi bila memikirkan pengangkutan... saya terpaksa tolak... betul kata kak @amna.. kena pergi seremban dulu baru pergi PD... pastu dari PD kena cari keta sewa plak ke hotel... dari putrajaya plak saya kena p KL@KAJANG tuk ke seremban... sebab terlalu banyak perhentianla... saya terpaksa tolak... takut sesat dan tak sempat...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis