dwatyKNY: ada apa dengan 11.11.11

Friday, November 11, 2011

ada apa dengan 11.11.11

salam... 

actually tak plan pun nak update hari ni...
busy memanjang...
tapi rasa rugi plak kalau tak tulis apa2 pada tarikh yang cantik ini....


diluar sana aku pasti ramai yang dah plan...
nak jadikan tarikh hari ini sebagai tarikh keramat...

beruntunglah buat mereka yang selamat bertunang hari ini...
lagi bertuah buat pasangan yang menikah tarikh ini...

dengar khabarnya...
ibu2 mengandung yang tunggu hari jer nak bersalin...
juga tak mahu lepaskan peluang...
sanggup operate semata2 nak anak lahir pada tarikh ini...
tu diaaaaaa.... penangan 11.11.11
korg plak apa cerita???
ada peristiwa menarik ker yang berlaku hari ini???
yang boleh dikenang anak cucu cicit di kemudian hari???


psssttt : my brother sanggup percepatkan tarikh pernikahan semata2 nakkan tarikh 10.10.10... yang sadisnya aku sebagai adik TIDAK berpeluang meraikannya bersama2... mujurla semuanya berjalan lancar...

12 comments:

  1. cantik kan tarikh ni, tapi tak ada apa yang special pun berlaku hari ni...

    ReplyDelete
  2. tarikh ni sangat bermakno pado papa mifz...:)

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    LF HANYA MENGHARAPKAN HARI INI BERLALU DGN PENGISIAN YANG LEBIH BAIK DRPD SEMALAM.

    ReplyDelete
  4. 11.11.2011..my cousin akad nikah harinie..huhu..dah sah bergelar isteri org...alhamdulilah...

    ReplyDelete
  5. Tarikh ni cantik..tapi tak best bile takde buat ape2 aktiviti menarik pada tarikh ini..):

    ReplyDelete
  6. cantik kan nombor dia..xde ape pn..just hubby dpt hadiah je.hehee

    ReplyDelete
  7. tarikh tu x memberi makna buat abg tahun ni...

    ReplyDelete
  8. nanti nak kawinlah 12.12.12 :P.. hihihihi.. tarikh yang cantik jugak tuk tahun depan.. tp.. adakah kita masih di atas dunia ni lagi bila tiba saat tu.. Allahua'lam..

    ReplyDelete
  9. nombor yang unik...dah tak akan jumpa lagi..

    ReplyDelete
  10. nak tunggu tarikh 12.12.12 pulak la..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis