dwatyKNY: LEMASnya hari ini...

Monday, November 14, 2011

LEMASnya hari ini...

hari ISNIN jer MALAS...
bila MALAS jer hari ISNIN...
walhal dah cuti 2 hari...
tak pegi mana2 plak tu...
duduk rumah jer kembangkan badan...
tu pun malas lagi!!!!
isshhhh!!!! apa nak jadi dengan dwaty ni...
tau lah awak puasa hari ni... 
tau lah awak tengah 'darurat' tika ini...
tau lah percubaan resepi baru awak semalam tak berapa menjadi...
tau lah awak terIRON tangan malam tadi...


takkan benda2 kecik macam tu pun dah buat
awak LEMAS...
dah buat awak MALAS...
cuba semangat sikit....

"Bangun lewat bukan bererti MALAS... 
tapi org MALAS selalu bangun lewat"...


psssttt : aku malas hari isnin jer... lunch time aku nak layan AIM ler... 

14 comments:

  1. heheh...dwaty.semangat plezzz..kuatkan semangat..hope arnie lebih baik drp semalam..

    ReplyDelete
  2. isnin yang malas kan
    hehehe
    meh join GA anum
    http://satanicsoap.blogspot.com/2011/11/giveaway-nov-2011.html

    ReplyDelete
  3. Minda menguasai kita itulah jadinya. Tak ada beza sebenarnyakan. Kakak pun sama macam malas je nak pergi kerja pagi tadi...

    Iron baju lain kali hati-hati dik..

    ReplyDelete
  4. terion tangan ke, kesiannya, takpe besar pahala puasa tu, walau malas hati tetap sabar dan tabah, betul tak?

    ReplyDelete
  5. Kalau jalan-jalan makan angin malas tak... :)

    ReplyDelete
  6. kalo malas.. cuba bygkan ari ni ari jumaat... seolah2 esok nak cuti dah..hahaha

    ReplyDelete
  7. resepi apa yg ko try buat tapi tak jadi tu?

    ReplyDelete
  8. wahida... bukan tak jadi... jadi cuma perlu diperbaiki... resepi apa??? segan ah nak gitau... hikhikhik

    ReplyDelete
  9. jangan malas2...

    mulakan hari kita dengan kerajinan....chewahhh..hehehe

    ila isnen xmls sbb xdk kelas..kekekek

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis