dwatyKNY: CERTEKA... Soalan Paling Mudah (SPM)

Tuesday, November 15, 2011

CERTEKA... Soalan Paling Mudah (SPM)

kepada calon2 SPM... 
selamat menduduki Sijil Pelajaran Malaysia...
kepada bekas2 SPM...
meh jawab Soalan Paling Mudah...
hehehehe


cuba cari JAWAPANnya, tanpa MENIRU jawapan org lain...

20 comments:

  1. dah tgk byk kali x jumpa la :(

    ReplyDelete
  2. perkataan "the"..betul tak?

    ReplyDelete
  3. perkataan the tu 2 kali kan?huhu..Can you find [the..the]...mistake...

    ReplyDelete
  4. heeee.... agak2 kalau gopoh memang tak jumpa jawapan...
    so...adik2/anak2 yg amik SPM tu..baca soklan betul2... :)

    ReplyDelete
  5. alamak, tak boleh tgk pula.. tak dapat nak jawab dan nak tunjukkan kepintaran.. he..he..

    ReplyDelete
  6. perkataan the the tu awat ade dua kali?

    ReplyDelete
  7. otak kita tak dapat trace the yang kedua masa memula baca~~he~~

    ReplyDelete
  8. Beria tgk nombor tu betul2 rupanya... Perkataan the...

    ReplyDelete
  9. hehe the tu dua kali, otak dah terbiasa baca sekali,hingga terabai satu the..

    ReplyDelete
  10. Salam Dwaty...
    Akak tak tiru orang lain tau...:)

    Setelah direnung-renung..akak nampak "the" ada dua kali...betul tak?...

    ReplyDelete
  11. hahaha pandangan mata selalu main2 dengan kita heheh..tentula the..hehe situ ada dua

    ReplyDelete
  12. memula baca terus notice 'the' 2 kali.mistake tu~ ;p

    ReplyDelete
  13. Okey..dah jumpa mistake nya..the dua kali..:)

    ReplyDelete
  14. the ada dua kali, itu yg xbetoi kan??

    ReplyDelete
  15. a'ahla..the ada dua kali..sekali pandang mmg tak perasan.

    utk dapatkan kesihatan mata yang powerful, mari singgah ke http://www.1001impianhidup.com/ ada sesuatu di sana yang mungkin berguna utk kamu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis