dwatyKNY: bila TELUR boleh berkata...

Tuesday, December 20, 2011

bila TELUR boleh berkata...

dalam banyak2 makanan yang ada didunia ini...
makanan apakah yang korg tak akan MUAK 
nak makan sampai bila2???
kalau aku...
aku akan jawab TELUR ...
tak kesahlah... telur ayam @ telur itik, telur puyuh pun ok gak...
confirm aku tak akan muak punya apatah lagi bosan...
masa aku kecik2 dulu...
nasi berlaukkan 'telur mata campur kicap' merupakan makanan fav aku...
sekarang dah besar... dah reti masak sikit...
kalau boleh semua masakan aku nak letak telur... hehehe

so, kesimpulannya...
 TELUR wajib adalah dalam MENU HIDUPku... cewah..
tapi...
cuba korg bayangkan...
kalau lah tiba2 telur tu boleh berkata2???
bagaimana agaknya erkkk???

VVVVVVV
VVVVVVV
VVVVVVVVVVV
VVVVVVVVV
VVVVVVV
VVVVV
VVV
V



psssttt : tolong jauhkan anak2 korg dari membaca entri ini... jangan salahkan aku kalau telur2 yang ada didapur rumah korg juga punya rupa dan boleh berkata2.....

19 comments:

  1. haha..cute..tp betul la xjemu mkn telur kan..suka sngat masak sambal telur...simple tp melatop..huhu

    ReplyDelete
  2. tumpul idea nak masak, goreng telur dah cukup..

    ReplyDelete
  3. yg last tu kelakar..tak sama kaler..

    ReplyDelete
  4. jgn kata kat rumah...kat ofis kakD pun ada telur juga tau...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. hahaha..tang yang bunuh diri sebab putus cinta yg paling best..hehehe

    ReplyDelete
  6. Kreatif betul orang yang buat dialog tu..kelakar sangat..:)

    ReplyDelete
  7. Kreatif la dorg ni kan..
    Suka telur gak..hehe

    ReplyDelete
  8. kahkah...lawak okeh...
    kesian pun ada....nasib sebijik telur...huhu...

    ReplyDelete
  9. hmm,rasa nak mkn telur plak harini~;p

    ReplyDelete
  10. comelnye..
    kalau telur mcm ni.. gerenti nak jadi kawan die..

    ReplyDelete
  11. Kakak tak ingatlah bila tapi bukan tahun ini ada seni visual di sekolah anak kakak kena bawa cengkerang telur dilukis-lukis siap bubuh rambut guna benang bulu kait kakak dan lidi satay....

    ReplyDelete
  12. cute gler la telur ni...mmg sama...mkn telur tk pnh muak k...tp hati2 kolesterol :-)

    ReplyDelete
  13. haha best jugak klu de telur leh bercakap kn..leh dengar isi hati diorang..huhu

    ReplyDelete
  14. muahaha..nasib anak akak tido..hehe

    yg telur couple tu boleh rilek je anak dia kena goreng dan rebus..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis