dwatyKNY: inilah kembar saya.... comel tak???

Thursday, December 29, 2011

inilah kembar saya.... comel tak???



psssttt : ingat lagi entri SI GADIS JENDELA... ni budak yang sama tau... aku balik hari tu rambut dia dah panjang, tu yang dah boleh ikat dua... tengokla muka dia... muka terpaksa dipaksa oleh aku berposing.... hehe... malam ni aku nak cubit2 pipi dia... 

21 comments:

  1. hehe samalah mukanya..

    hmm akak, buatlah tuto cara nak buat kotak komen macam akak ni. tapi ruangan fb tu tak payahlah, sebab i hav no fb. huhuh ;p

    ReplyDelete
  2. salam dwaty,

    Memang sama la muka depa ni....terutama sekali gambar yang nombor 2 tu...he..he...mata layu ja.....

    ReplyDelete
  3. kena ada fb jgk ye.. hmm tak apalah kalau macam tu.. saya dah buat dah untuk 'reply to comment', tapi untuk popup window tak jadilah. untuk komen bawah post je boleh letak 'reply to comment'

    hmm kalau akak tahu, bolehlah ajar ye cara popup window ada butang reply.. ;p

    ReplyDelete
  4. eii serius geram tgk..tang pp tu yang paling tembam..aduyai..muah for baby girl

    ReplyDelete
  5. alaa..comeynya...
    geram jer bila nengoknya tuu....

    ReplyDelete
  6. Mana tak menjenguk jendela aje kalau ada wajah secomel dan semontel itu...

    ReplyDelete
  7. wer wer wer yg mata satu tu ade gak tak gambar real die?? hehe

    ReplyDelete
  8. eh samalah....cute!..pipi nya mmg sama

    ReplyDelete
  9. eh samalah....cute!..pipi nya mmg sama

    ReplyDelete
  10. alahai..comel nyer sejibik je

    slmt thn br dwaty!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis