dwatyKNY: wordless wednesday # 16 (SALUT???)

Wednesday, January 18, 2012

wordless wednesday # 16 (SALUT???)



psssttt : aku memang salute lah tempat yang dikenali SALUT ni.... tempat nya jauh dari hiruk piruk kota... penuh dengan keindahan alam serta tasik yang tenang tapi jangan disangka tiada buaya... Siap ada MINI ZOO lagi... aku datang sini dengan family masa aku balik bulan NOV tahun lalu... persoalannya, apa sebenarnya tujuan aku datang sini??? ada sape2 yang nak teka??? kalau betul aku bagi hadiah made in SABAH...

21 comments:

  1. sebab nak jumpa saudara.. or zoo tu milik kaum keluarga.. or dapatsambung belajar sana..(ada ke?;p)..hmm nak beli tanah kat sana.. huuh! sumpah merepekkan.. ;p hehe..

    ReplyDelete
  2. ingatkan apa laa salut tadi..rupanya nama mini zo tu yerkk.. huhu~

    ReplyDelete
  3. nak tengok binatang ler...dah namanya zoo sambil tu tengok pemandangan yg aman damai..

    ReplyDelete
  4. nak try teka..dwaty,pergi jalan2 cari makan kot ngan family...hehe..pastu singgah situ...haha..bleh guna ke teori nie

    ReplyDelete
  5. ada kenduri kawen kot.xpun bercuti ngan family...hehee

    ReplyDelete
  6. ntah lee sbb saja2 jalan2 kot.. akak pun ada p mini zoo time p sunway lagoon, bukan zoo pun tapi memang ada binatang, dapatlah akak lepak2 kjap dengan anak2 yg jakun2 tengok binatang tuu...

    ReplyDelete
  7. Ape ye? Tak de idea. G menganta rombongan meminang ke?

    Hiks!

    ReplyDelete
  8. menenangkan fikiran agaknya hehe..1st time tgk tmpt ni dan namanya unik =)

    ReplyDelete
  9. nak tengok monyet kt salut...btl ker hihiihi

    ReplyDelete
  10. aduhai jauhnyeeee..... kalau dekat2 sini bleh le cuci mata kat tmpt ni...

    ReplyDelete
  11. aah nampak tenang nie ..
    aah macam mini zoo ;)

    ReplyDelete
  12. wahh salute la tempat ni..bestt :)

    ReplyDelete
  13. kt sabah ek????unik..

    rasanya nk jumpa buaya kot...

    ReplyDelete
  14. g lawat saudara mara mungkin~ ^^
    wah, mmg nampak sgt menenangkan jiwa..~ =)

    ReplyDelete
  15. nampak best mini zoo tu.. pergi sini waktu balik kampung bercuti ke?

    ReplyDelete
  16. @Atiqah Wadiah... tu biawak... bukan buaya... kalau buaya kena dalam air... hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis