dwatyKNY: the best IKLAN@Tv3 bulan ini...

Monday, February 13, 2012

the best IKLAN@Tv3 bulan ini...

Aku tau ramai yang dah pernah tengok iklan ni... terutama mereka yang takde ASTRO macam aku... asyik tengok Tv3 jer... dan juga peminat HINDUSTAN macam aku... hehehe... bersempena dengan BULAN KEKASIH la katakan... TV3 akan menyiarkan FILEM2 HINDUSTAN CINTAN CINTUN pada bulan ini... antaranya KUCH KUCH HOTA HAI yang telah pun ditayangkan minggu lalu... hilang sekejap sakit gigi aku tengok ANJALI... hehehe... apa yang buat aku tertarik ialah iklan PANGGUNG SABTU itu yang sangat menarik... first time tengok... perghhhhh... sangat kreatif la org yang buat iklan ni.... tak percaya??? cer tengok dulu....



psssttt : tengok kat tv lagi best dan nampak real.... gigi aku plak masih sakit... semalam pukul 3 baru bleh lelap... huhuhu

27 comments:

  1. Haha..masa layan iklan tu..mmg tak thn nak gelak..pandai plak dorang amek ikut gerak mulut erkkk

    ReplyDelete
  2. ms 1st time kuar sy da gelak guling2..kreatif sggh!

    semoga cpt sembuh!

    ReplyDelete
  3. mesti susah kan? tp menarik.. :)

    ReplyDelete
  4. Den plak mcm tak caya je IKLAN tu ada kat TV3....terbaekkk....ahakz

    ReplyDelete
  5. lagi buffering.. tapi saya ingin sampaikan bahwa program di Tv3 baik itu cerekarama sangat bagus dan mendidik.. Namun sayang, kenapa sinetron dari Indonesia malah tayang di Malaysia? padahal sinetron itu tidak mendidik sama sekali

    ReplyDelete
  6. de tengok jugak..ramai yg wat entri,pasal nie..kreatif kan..kena je..yang video berus gigi tu pon best gak..singgah malam dwaty..pekaba?

    ReplyDelete
  7. hehe lawak kan iklannya
    beh pun beh kan..dpt tgk
    kuch2 hota hai ni hahaha..

    ReplyDelete
  8. betul tu Eel Pecidasase... saya tak bleh tengok sinetron... rasa nak baling jer itu TV...

    ReplyDelete
  9. orang yg bidang dia macam tu, memang kena kretif kan

    ReplyDelete
  10. alahai dah lama tak tgk TV...ketinggalan....huhuu

    ReplyDelete
  11. first time tgok kat tv3 hari tuh, mmg dah suka sgt. kelakar habis :)

    ReplyDelete
  12. hahahaha..iklan terbaek...dari sinar mataa...heheh


    salam jejak ... salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  13. Tengok bnyk kali pon , still ketawe . hehe . kreatif3 . :)

    ReplyDelete
  14. pendedahan eksklusif
    jom tengok

    http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/pendedahan-eksklusif-life-odyssey.html

    ReplyDelete
  15. memang cute giler....cam real jew....

    ReplyDelete
  16. alamak akak tak tgk pulak iklan tu. KKHH pun terlepas nak tgk last weekend..

    ReplyDelete
  17. aah...sume lagu lam citer tu bez2 kan....

    ReplyDelete
  18. Salam dwaty,

    Semoga dwaty cepat baik sakit gigi tu ya....

    memang best iklan ni...kreatif sungguh budak2 la ni kan.....

    ReplyDelete
  19. http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    datang dan follow... cik N suukkaa pakcik sarukh!! kah kah..

    ReplyDelete
  20. lama dah tak layan hindustan...paling suka citer 3 idiot...

    ReplyDelete
  21. hehhehehhe....sempoii kan..

    la ne cm suka lak layan hindustan.ehheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis