dwatyKNY: nak bagi apa erk????

Tuesday, February 28, 2012

nak bagi apa erk????

Assalamualaikum


nama saya NUR ABIYAH...
sabtu ni saya dah genap SETAHUN...
ummi dengan walid ada buat makan2...
aunty dwaty mesti datang tau...
jangan lupa bawa hadiah sekali...
muah3...


psssttt : ummi dan walid Abiyah tak suruh pun bawa hadiah... tapi aku nak bagi juga... masalahnya aku takde idea nak bagi apa untuk baby girl yang baru umur setahun... kalau umur 3 tahun dan ke atas tu senang la nak cari hadiahnya... so, aku nak minta tolong korg suggestkan hadiah apa (selain baju) yang sesuai buat baby girl ABIYAH.... jasa baik korg amat aku hargai... muah3

24 comments:

  1. Salam Dwaty..
    beli aje permainan untuk baby comel tu...mesti dia suka...:)

    ReplyDelete
  2. moon suka je kalo hadiah tu budak umur setahun nie.. beli baju.. hehe

    kekadang..cari laa gak hadiah.. nak senang.. g cari kat jusco je.. sebab bleh tau had umur..sesuai ke tak mainan tu..

    ReplyDelete
  3. muah3..comell nyer dia!!

    bg baju pun best jugak aunty dwaty hehe :)

    ReplyDelete
  4. comey die pakai tudung..memang baju je jd pilihan..tak pon.mainan,coklat,tak pon paling tak tau nak kasi ape..bagi je duit..buat tabung masa depan..haha

    ReplyDelete
  5. comelnya dia...

    apa nak beri yup, mesti best2 punya..

    ReplyDelete
  6. budak baru setahun banyak brg bleh bg kak.. selain baju cm akak ckp td, permainan pun bleh gak.. coklat, then buku kenal2 ABC 123 pun ok gak.. seiring dgn tumbesaran pemikiran si kecil.. hehe.. head band ke, comel gak kak.. hehe botol susu baru pun bleh la kak.. ;p haiyak! tak hbis komen cm ni.. bye kak!

    ReplyDelete
  7. alamak, bru nak suggestkan baju td..hehe..

    btw,comey abiyah...geram rasa mcm nak peluk2 je!selamat hari lahir untuk die :)

    ReplyDelete
  8. comelnye dia.....
    bagi dia toys la....teddy bear ke...hehee

    ReplyDelete
  9. comelnye dia.....
    bagi dia toys la....teddy bear ke...hehee

    ReplyDelete
  10. Beli set guna utk mandian termasuk tuala mandi. Beli lego pun boleh...

    ReplyDelete
  11. beli hadiah...kt toy r us byk pilihan..:-)

    ReplyDelete
  12. comelnya.. nama pun cantik.. kalau akak suka bagi flash card abjad atau nombor..

    ReplyDelete
  13. buku yg ade gambar abjad.. berbentuk kepingan2 keras gitu..

    ReplyDelete
  14. bagi mainan atau buku atau sesuatu yg dia boleh belajar...

    ReplyDelete
  15. masa umur umai setahun dia suka main buku yang keras... ala.. buku yang dalamnya ada abjab abc, 123..
    kesannya.. skrang 5 tahun umai dah pandai mengeja..

    cubalah ya..
    mana tau abiah suka...

    ReplyDelete
  16. beli sun hat,legging tp lego dan flashcard pun okey :)

    ReplyDelete
  17. aduh..aku bab2 adiah mmg surrender..huhu~
    cantik la nama tu..Abiyah~ =)

    ReplyDelete
  18. abg mtk maaf lama x singgah sini sbb bz skit

    ReplyDelete
  19. Kanak2 ni suka dn gmbr2 katun. Beli je baju atau beg sekola angry bird atau upin ipin. Hehe

    ReplyDelete
  20. kalau umo 1 thn rasanya sesuai belikan lego kot..beli yg saiz lebih besar tu.....mesti si comel ni leka main.

    ReplyDelete
  21. comeyyynya...geram tgk..

    kalau ila pun..beli bear2 la dekat dia..hehhe..dia leh simpan..lau baju pakai kejap dh besar xpakai..;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis