dwatyKNY: Blogger is getting NEW look in APRIL.....

Tuesday, April 3, 2012

Blogger is getting NEW look in APRIL.....

Salam UOLLS...

sama seperti semalam...
hari ini pun NO STORY...
aku just nak tanya pasal ni
V
V
V


belum UPGRADE pun dah banyak perubahan....
salah satunya di bahagian posting...
so, Sebelum aku klik UPGRADE NOW tu...
aku nak tanya korg2 dulu...
apa yang berubah???


psssttt: aku ni buta IT sikit... oklah... bukan sikit... tapi banyak... ^_^

10 comments:

  1. aku pun buta it gak..aku ignore je~ huu

    ReplyDelete
  2. Kakak pun buta IT, tapi kakak dah guna yg baru dwaty. Tak banyak beza pun layout aje yg lain, sama juga kalau nak buat N3 macam tercari-cari. Apalagi bila nak download gambar just add aje kan...

    ReplyDelete
  3. ha'ah kan...ecah x klik pun..
    takut nanti penin hahaha

    ReplyDelete
  4. akak pun buta it jugak..hehehe...mmng tak reti bab macam ni......

    ReplyDelete
  5. menyesalnya... klik upgrade... huhuhu

    ReplyDelete
  6. tekan jer...pastu boleh ke old balik..nak terang tak berapa reti..takut tak faham

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cari... tak jumpalah... cammana nak kembali ke asal... takpelah... yang ni pun cam ada kelebihan juga...

      Delete
  7. saya pun dah bertukar ke yang baru....best pulak rasa.dwaty kalau nak bertukar ke yg lama klik kat pic yg mcm roda tu(blogger option), boleh pilih old blogger interface.ni pun blogger kak wahida yg gtaw...:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis