dwatyKNY: HIMPUNANAN JUTAAN BELIA 2012...

Tuesday, May 22, 2012

HIMPUNANAN JUTAAN BELIA 2012...


tahun ini dikhabarkan lebih ramai, lebih besar dan lebih gempak... sesiapa yang berkunjung juga pasti akan terlebih shopping... kerana pelbagai gerai disediakan disepanjang jalan Presint 2 hingga Presint 3... yang pasti 300 aktiviti telah disusun atur untuk para pengunjung... seramai 1000 penghibur akan beraksi di 22 pentas dan konsert K-POP pasti yang ditunggu2 oleh para belia...


Bertemakan JUTAAN PELUANG, RIBUAN KERIANGAN.... 2 juta BELIA disasarkan akan berkunjung ke sini...

so, aku nak habaq kat hangpa semua siang2... kang korg bising plak aku tak bagitau... bermula esok 23-27 Mei... mai pakat ramai2 p Putrajaya... macam2 ada... sekarang ni pun Putrajaya dah sesak dengan konopi2... pentas pun sudah mula dipasang... sayangnya... aku tak dapat join pelancaran HIMPUNAN JUTAAN BELIA oleh PM pada hari sabtu nanti coz AKU BALIK KAMPUNG jumaat ni... YAAAHOOOOO!!! oppsss!!!.. terlebih sudah!!!


psssttt : best juga bila ada karnival berlangsung di Putrajaya ni... senang nak pergi coz dekat dengan my office... boleh jenguk2 gerai time rehat... yang tak best apabila jalan ditutup... susah nak pergi dan balik dari kerja... jammed... bas takde... kalau ada pun, kena tunggu jauh dan lebih lama dari biasa... huhuhu... 

23 comments:

  1. X sesak ke? Huhuhuhu! Ms MAHA tu pun, arkk!

    ReplyDelete
  2. ada konsert k-pop..
    ni yang semangat nak pergi ni.. hehe

    ReplyDelete
  3. tak belia lagi dah...nti kak pg sesak nafas pula..

    ReplyDelete
  4. naik semput la nak g tempt org ramai tu...

    ReplyDelete
  5. nmpk best tp jammed tu yg sy x thn nnt

    ReplyDelete
  6. alamak nampak mcm sesak. aku allergic dgn sesak2 ni

    ReplyDelete
  7. kalau dah sesak2 macam tu, konpem tak pergi....

    ReplyDelete
  8. jenuh nak berjalan, panjang tu kalau nak pergi melawat semua gerai n booth.thn lepas pun lenguh kaki jalan berkilo2 meter...best la dwaty opis dekat dengan gerai2, boleh g usha bila rehat..

    ReplyDelete
  9. comfirm sesak..kene park jauh n jalan jauh sikit kalau tk nak sesak

    ReplyDelete
  10. meriah sungguh...hepeninglah putrajaya....tempat orang ramai gini jarang pergi....

    ReplyDelete
  11. Balik kg lagilah heaven dwaty dari berasak-asak tu entah apalah jadinya... moga dapat diambil yg baiklah hendaknya - dan harap juga bukan tujuan politik...

    ReplyDelete
  12. pasti suasananya memukau hadirin yang hadir kan.. selamat berhari Belia buat semua

    ReplyDelete
  13. pehh ramainya...tk sanggup akak

    ReplyDelete
  14. kalau di sini ade program kan.. lady paling stress sebab susah nak bergerak.. sesak sgt2..

    ReplyDelete
  15. teringin jugak nak pergi...tgk la kalo berkesempatan...

    ReplyDelete
  16. tak tahulah boleh pergi atau tak..

    ReplyDelete
  17. salam kenal juga. thanks dtg blog sy... :)

    ReplyDelete
  18. kena rebut peluang y ada...
    jangan lepaskan.. lepas tu syer ngan kak ayu yang duk jauh nie ya..

    ReplyDelete
  19. abg x p kot bz ngan show kat sini

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis