dwatyKNY: SANTAI RINGAN...

Friday, May 4, 2012

SANTAI RINGAN...

SALAM...

pejam celik.. pejam celik... jumaat kembali lagi... tulis itu... taip ini... eh??? semua org dah balik???... ler... tak sedar langsung, cepat betul masa berlalu kan??.. 

walaubagaimanapun... Alhamdulillah coz kita masih bernafas di muka bumi ini... esok.. lusa... tulat??? Allahualam... hanya DIA yang TAHU..

agak lewat sikit aku update blog hari ni... ke'busy'an melanda... entah ada yang masih sudi baca ker tak... maklumlah... esok kan cuti... so, mesti ramai yang dah balik awal... bersiap sedia untuk balik kampung... yelah... kampung korg dekat... tak macam aku ni... kena merentasi laut china selatan... tapi takpe... aku bagi chance kat korg... hujung bulan... my turn plak... (ek ele... macamlah hujung bulan korg tak balik kampung)


sebenarnya takde apa2 nak share pun... saje nak bersantai2 dengan cara yang ringan... 

so, itu sajalah entri untuk hari ini... memang ringanlah sangat... hehehe

HAPPY WEEKENDS to ALL OF U... :)

kalau tak ada aral melintang... esok mungkin aku kerja... so,

HAPPY WORKING to ME... :(

19 comments:

  1. Assalamualaikum dwaty,

    Buang tabiat pa depa tu semua boleh dok kat atas bumbung kapai terbang macam tu he.he.he....selamat berhujung minggu dwaty...

    ReplyDelete
  2. tak pelah tak dapat balik..janji cuti tetap cuti kan? haaa

    ReplyDelete
  3. selamat sampai dan pulang kembali ke semenanjung. sarawakian atau sabahan??

    ReplyDelete
  4. selamat berhujung minggu.. ^_^ kerja elok2 ye akak :)

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti dihujung minggu dwaty..

    ReplyDelete
  6. yang duk kat atas tu beli last minit ke bah?haha..happy weeknd jugak utk awk ye..

    ReplyDelete
  7. @Cikgu Ma
    @Hanamiko Sakura
    @jemarisuri... selamat berhujung minggu untuk korg2 juga...

    ReplyDelete
  8. @Ros.. saya rasa dorg beli tiket last minit kot bak kata @TF ataupun tiket sold out... nak balik punya pasal... duduk atas pun sanggup... sampai ke tak belakang kira... hehehe

    ReplyDelete
  9. @Yatie Awang... yup betul tu...yang penting cuti kak..

    @Telor Power... i am SABAHAN blogger... hehehe

    @khairul.. yang baca pun rasa santai kan bang??? selamat berhujung minggu tuk abang..

    ReplyDelete
  10. Dwaty..
    Hari Sabtu pun keja ke?...mesti sibuk sangat ni...Waty keja Jabatan apa ye..?


    Kalau akak, naik macam tu, tak balik kg pun tak pe...bukan apa ,takut tak sampai...he..he..

    ReplyDelete
  11. @azi... GOV kak... memang banyak kerja... tapi takpelah coz bleh claim OT... nak balik kampung kenalah kumpul duit... hehehe

    ReplyDelete
  12. Hari ini kakain cotii...dah la hujan pagi tadi klau g keje mesti jem..

    ReplyDelete
  13. dah balik semenanjung ke belum ni?

    ReplyDelete
  14. awak lagi special.. akak balik kampung naik kereta.. awak naik flt.. nnt ada yg jemput di airport.. wah.. sungguh special kan..

    ReplyDelete
  15. SELAMAT SANTAI DI HUJUNG MGGU YG LEPAS..^.^

    ReplyDelete
  16. akak tk pernah naik flight dwaty...lg cian ...hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

ShareThis